След като Маркъс Рашфорд накуцваше, стискайки слабините си при победата

...
След като Маркъс Рашфорд накуцваше, стискайки слабините си при победата
Коментари Харесай

Нападнаха Тен Хаг: Млъкни! Не знаеш какво говориш!

След като Маркъс Рашфорд накуцваше, стискайки слабините си при успеха на Манчестър Юнайтед над Евертън през уикенда, мениджърът Ерик загар Хаг изрази загрижеността си от загубата на най-хубавия си голмайстор този сезон и съобщи, че тежкият график на мачовете е изиграл роля за травмата. Коментарите на нидерландеца разгневиха мениджъра на Палмейрас Абел Ферейра, който настоя, че той би трябвало да се оправя с доста по-натоварен график в Бразилия.
 Тен Хаг: За следващ път играчите, влизащи от пейката, оказаха въздействие
Тен Хаг: За следващ път играчите, влизащи от пейката, оказаха въздействие

Фернандеш беше страховит и игра брилянтно, разяснява той

" Футболът тук (в Бразилия) има фантастични неща... Но има и други, които са безчовечен. Девет мача за месец! Треньорът на Манчестър Юнайтед оня ден се оплака, че Рашфорд е контузен заради последователността от мачове, които имат... Бих желал да го попитам или да му кажа: " През идващите два месеца ще имам по девет мача. Млъкни, тъй като не знаеш какво приказваш ", показа Абел Ферейра.

Въпреки че девет мача за един месец безспорно са прекалено много, Юнайтед устоя изтощителния график от началото на годината. " Червените дяволи " също имат да изиграят девет мача през месец април и изиграха 13 поредни дуела в средата на седмицата преди интернационалната пауза през март, като трябваше да се оправят с травми и санкции на основни играчи.

И защото Юнайтед към момента е в Лига Европа и ФА Къп, тимът може да играе най-малко два мача на седмица до края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР