След като LIDL пусна в продажба ПроВиотика на Петков, премиерът

...
След като LIDL пусна в продажба ПроВиотика на Петков, премиерът
Коментари Харесай

Клиент на ПростоКиро в Amazon потресен. У нас – вече на касите!

След като LIDL пусна в продажба ПроВиотика на Петков, министър председателят назначи мениджърът на веригата Георги Николов за началник на Агенцията за публични поръчки

Plovdiv-online продължава с следващото следствие от серията си „ Опра Уинфри “ върху „ бактериалния “ бизнес на ПростоКиро, в този момент към този момент – министър председател на България. Без партия, което не е наложително, само че пък с флакони с хапчета, които се продават даже на касите в огромните хранителни вериги. Откакто е министър председател, несъмнено.

Това не е спор на ползи, тъй като притежател на ПростоКиро е… американец, някогашен чиновник на Сорос, както разкрихме в предходно следствие.

Но въпреки всичко българските консуматори е добре да са осведомени какво вероятно ще купят и какви са отзивите в най-голямата онлайн продавница Amazon за ПроВиотика на ПростоКиро. Особено откакто министър председателят постави под персонален надзор Българската организация за храните и организира огромна чистка в нея. А през вчерашния ден освободи шефката на Агенцията за публични поръчки и постави там дългогодишният управител на LIDL България – Георги Николов. Имено в тази верига неотдавна освен се продава ПроВиотика на ПростоКиро, само че се популяризира отпред в брошурите на компанията.

След разкритията ни за подправените колажи с Опра Уинфри, която персонално била рекламирала (с опрощение – сред бедрата си, видно от колажите) бактериалните хапчета на Кирил Петков, последните изчезнаха от британския фирмен уебсайт за ПроВиотици. Но не и от нашия списък, документирани съответно и с нотариално „ Вярно с оригинала “.

В българските уеб сайтове колажите с Опра си стоят, кой се интересува какво прави Киро тук. Даже БАБХ не се.

Но да излезем от тесните рамки на нелепите колажи в балканско-харвардски вид в малко посещаваните уеб сайтове на Кирил Петков и да навлезем в професионалните търговски платформи.

Разбира се, започваме с най-голямата – Амазон.

Изписваме probiotic и Амазон генерира над 2000 резултата с пробиотични артикули.

Започваме разглеждане страница по страница, само че ПроВиотик на Просто Киро просто не се появява.

Намираме бързо най-продавания probiotic, с цел да се ориентираме в визити, референции и още потребна за потребителите информация.

Амазон е направил за всяка група артикули Топ 100 по продажби, за бърза ориентировка по отношение на водачите в сектора.

№ 1 probiotic в Амазон е с над 90 000 референции – от закупили продукта. Системата за рейтинг на Амазон включва действително поръчали артикул клиенти, с цел да се избегнат обикновени маркетингови шашми вид „ Опра Уинфри “.

№ 2 probiotic има над 33 000 референции и така нататък

В Топ 100 probiotic-а, ПроВиотик на ПростоКиро просто липсва. Опра и Джокович по какъв начин ли са го намерили?!?

Но пък го промотират – в това число в ежемесечните си листовки към този момент, вериги като Лидл, обаче единствено Лидл – България, не Лидл – Австрия, още по-малко Лидл – Германия и така нататък

Угрижени за Провиотика на ПростоКиро, започваме поредно търсене страница след страница измежду пробиотиците в Амазон с вяра да попаднем на артикул на българския министър председател.

Оказва се, че работата не е елементарна – просто ПроВиотика на ПростоКиро го няма.

Спираме покъртителното търсене и се запитваме – допустимо ли е ПроВиотика на ПростоКиро да го няма в Амазон?!? Ами Опра, ами Джокович… О, Калифорния, о, Австралия! Плачете!

И внезапно, сещайки се за сленг британския на ПростоКиро, решаваме да търсим с правописни неточности – изписваме proViotic –  и да! Еврика! – един артикул на ПростоКиро излиза в две опаковки – надлежно – 1 бр. и 3 бр.

Странно, само че единственият метод, по който британско говорящ консуматор може да откри хапчетата на ПростоКиро е като направи правописна неточност, търсейки probiotic. Абсурдна реклама на артикул, само че това може да е някаква маркетингова харвардска клъстерно-бактериална тактика. Не сме даже бакалаври от Харвард като приятеля А. Василев, така че
влизаме в ПроВиотик и –оп! – една опаковка, която се радва на 56 референции, което значи, че най-малко 56 индивида от 2015 година, когато продуктът е пуснат за продажба в Амазон, до момента – цифром и словом 7 години, са го купили. 56 те бяха на брой!

ПроВиотик на ПростоКиро е с «Бест селър ранк» № 2322, т.е. е на 2322 място съгласно продажбите на пробиотици в Амазон… /За съпоставяне №1 по продажби пробиотик, който нагоре споменахме, е пуснат за продажба в Амазон през 2018 година – 3 години след ПростоКиро./

Влизаме в мненията по отношение на ПроВиотик и попадаме на шокирана потребителка, пуснала и фотоси от кошмара си с ПроВиотик-а на ПростоКиро. Шокът си е декларирала документално на 4 април 2021 година, когато в България гласувахме за Промяната, самата Продължаваме Промяната я нямаше още… И я получихме – крайната Промяна, преминавайки през именития Пламен Плавника от Има Такъв Народ, различен интернет търговец на шнорхели, плавници и бански, в това число в Амазон, с цел да стигнем до ПростоКиро и ПриятеляАчо.

Част от мнението на потърпевшата купувачка на бактериалните хапчета на ПростоКиро:
– продуктът ви наподобява като след война;

– лисват думи, забележими драсканици;

– вижте откъм гърба – къде са ингредиентите?

Пълен Потрес… Всъщност имаме ПроВиотик от ПростоКиро.

Надяваме се и хапчетата вътре в опаковките за «многократна» приложимост, употребени от ПростоКиро, да не са били използвани.

БАБХ е заменен с хора на ПростоКиро и няма кой да каже нито от кое място е морковеният прахуляк, нито дали в праха има моркови /за праха и морковите скоро в огромно следствие, то не касае нагоре рекламирания артикул, а нов – иновативен/.

Разследването продължава, идващите разкрития са свързани с желанието на премиера ни за № 1 в света артикул на ПростоКиро, отново бактериален, отново кисел, отново млечен, отново веган!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР