След като кметът на окръг Атина-Кларк настоя, че общността, в

...
След като кметът на окръг Атина-Кларк настоя, че общността, в
Коментари Харесай

Убийство в Лейкън Райли: Шерифът на окръг Атина-Кларк води кампания за отказ от „сътрудничество“ с ICE: „култура на страха“

След като кметът на окръг Атина-Кларк настоя, че общността, в която е студентката по медицински сестри Лейкън Райли е бил погубен от хипотетичен незаконен преселник, не е бил град-убежище, жителите показаха шерифа, който водеше акция за отвод от съдействие с ICE.

Появило се още веднъж видео от 2020 година наподобява демонстрира тогавашния претендент Джон Уилямс, който в този момент е шериф на окръг Атина-Кларк, декларира, че няма да сътрудничи на ICE.

„ Няма желание да подпомагам на арестуваните “, сподели Уилямс на кореспондент от Athens Politics Nerd. „ Виждам това като отговорност на шерифа да пази общността. Ние не можем да помогнем с културата на боязън в нашата общественост и чакаме нашата общественост да реагира и да ни помогне в обстановки. “

Шерифът на Атина Джон Уилямс организира акция за отвод да сътрудничи със арестуваните от ICE. (Офисът на шерифа на окръг Кларк)

По време на акцията Уилямс даде обещание, че няма да „ способства “ за „ просвета на страха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР