След като Кейт Мидълтън обяви публично диагнозата си в края

...
След като Кейт Мидълтън обяви публично диагнозата си в края
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън - спокойна и щастлива след решението на крал Чарлз

След като Кейт Мидълтън разгласи обществено диагнозата си в края на март, спекулациите за нейното изгубване стопираха. Но това не значи, че още веднъж няма клюки, свързани със здравословното й положение и лекуването, през което минава поради открития рак.
 13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни цифри
13 години по-късно - бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън в любопитни цифри

Припомняме си няколко любопитни статистики от нея

От кралския двор обявиха изрично, че нова информация ще получим единствено в случай че тя е наистина важна. И очевидно до този миг, към този момент повече от месец, нито принцесата на Уелс, нито нейните близки считат, че имат какво да споделят на необятната общност. Разбира се, това е решение, което всички би трябвало да уважим.

А като единствен меродавен източник на информация остава принц Уилям, който възобнови формалните си задължения напълно неотдавна. И при срещите с хората непроменяемо получава въпроси, свързани със брачната половинка му и нейното здравословно положение.

При последното си сходно посещаване в центъра James Pаlace принцът на Уелс още веднъж получи същия въпрос. A на него отговори малко, на изрично - че се оправя добре, че те като семейство се оправят добре.
 Снимка 663522

Принцесата на Уелс поддържа положително положение на духа и не стопира да има вяра, че ще се излекува. Голяма грижа сега обаче й е и здравето на крал Чарлз, който е много по-възрастен от нея и също неотдавна бе диагностициран с рак. Но решението му да се върне назад към формалните си задължения й е дало вярата, че и двамата ще се оправят с компликациите и скоро всичко ще бъде постарому, написа OK!.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън с нови функции и трофеи
Честта, с която Чарлз удостои Уилям и Кейт

Признание в сложен миг

Завръщането на монарха е освободило Кейт Мидълтън и от напрежението да приключи насилствената отпуска час по-скоро, което е усещала. И в този момент тя знае, че има свободата да отсъства толкоз, колкото е належащо, с цел да може да се възвърне както физически, по този начин и душевен. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР