Тина Малоун разкри, че е получила последните текстови съобщения на

...
Тина Малоун разкри, че е получила последните текстови съобщения на
Коментари Харесай

„Те не дойдоха веднага“: Тина Малоун сърцераздирателно разкрива, че е получила последния SMS от покойния си съпруг Пол с часове твърде късно поради „стария си телефон“, след като той се самоуби

Тина Малоун разкри, че е получила последните текстови известия на починалия си брачен партньор часове откакто той ги е изпратил в нощта, когато е протегнал ръка на живота си (видяно през 2014 г.)

61-годишната звезда от The Shameless сподели по какъв начин защото тя има „ остарял телефон “, известията не са пристигнали, до момента в който не е станало прекомерно късно за нея да направи нещо (на фотографията 2019 г.)

Тина имаше трагично прочете това известие тъкмо когато полицията беше пристигнала в дома й в Ливърпул, откакто Пол не се беше върнал вкъщи онази нощ.

Актрисата от Бруксайд таман се канеше да вземе техните 10 -годишно дете Пламък в учебно заведение, когато полицията дойде и я осведоми, че Пол е мъртъв.

В текста някогашният боен също написа: „ Тина, апелирам те, елементарни ми и един ден, когато си тук горе с мен, ще се срещнем още веднъж. Xxx Обичам те Тина, ще те посетя, когато намеря метод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР