Манчестър Сити успя да постигнат нещо, което до момента нито

...
Манчестър Сити успя да постигнат нещо, което до момента нито
Коментари Харесай

Защо четирима футболистите на Манчестър Сити няма да получат медали

Манчестър Сити съумя да реализират нещо, което досега нито един тим във Висшата лига на Англия не е успявал - да завоюва за четвърта поредна година купата.
 Защо Илкай Гюндоган и Кевин Де Бройне останаха без медали след спечалването на ФА Къп
Да спечелиш купа и да останеш без орден

Да изтеглиш късата съчка

Всичко се реши в последния мач за сезона, като на Сити им трябваше победа над Уест Хем, с цел да си подсигурява празненствата. " Гражданите " не изпитаха особени проблеми и съумяха да си обезпечат мястото в историята.

Сега, несъмнено, е време за празненства, само че има четирима футболисти, играли за Манчестър Сити, които няма да получат орден за въпреки и дребния си принос към извоюваната купа.

Според разпоредбите на Висшата лига, даден футболист ще получи шампионски орден, в случай че е изиграл поне пет мача за тима през сезона. Е, четирима футболисти не съумяват да покрият този аршин и за това ще останат без медали.

Двама от тях - Кол Палмър и Аймерик Лапорт, се включиха единствено в един мач за сезона, след което бяха продадени. Палмър отиде в Челси, до момента в който Лапорт в Ал Насър. Другите двама са към момента благосъстоятелност на Сити, само че играят чартърен в други тимове.

Единият е Калвин Филипс, който по този начин и не съумя да откри най-хубавата си форма при първенците и изигра едвам четири мача преди да бъде даден чартърен на Уест Хем. Другият е Джеймс Макати, който изигра един мач през сезона за Манчестър Сити и бе пратен чартърен в Шефилд Юнайтед.
 Преди Roland-Garros - какво би трябвало да се случи, с цел да остане Новак Джокович на преди Яник Синер
Какво би трябвало да се случи, с цел да остане Новак Джокович преди всичко в тениса

Сърбинът би трябвало да даде всичко от себе си

И четиримата футболисти не покриват критерия на Висшата лига за пет изиграни дуела през сезона, по тази причина няма да получат своя орден, пише SPORTbible.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР