След като фермерът на седмицата Дарина реши осмият дуел във

...
След като фермерът на седмицата Дарина реши осмият дуел във
Коментари Харесай

Ивона срещу Виолета в осмия дуел във Фермата

След като фермерът на седмицата Дарина реши осмият двубой във „ Фермата “ да бъде женски, в четвъртък вечер стана ясно, че застрашени от отпадане ще бъдат Ивона и Виолета. За амбициозната Ивона това ще бъде второ излизане на Арената, откакто в самото начало на предаването тя потвърди издръжливостта си и победи с обсег македонката Диана.
„ Ще се потвърдя и повторно. Аз мога да се оправя. Каквото и да ми се случи, няма да се откажа. Моето място е на край “, разяснява Ивона.

За собствен съперник на Арената тя се спря на вдовицата Виолета и дефинира избора си като удобен, само че и прочувствен. Ивона чистосърдечно призна, че двете не се схващат.
Според Виолета идният двубой ще бъде доста забавен. „ Децата ще ме изчакат още малко, тъй като това е моят двубой. Приготвила съм си дори багажа за ратайския бряг. Знаех, че ще съм аз – доста непрагматично мисли момичето и в този момент ще забележим кой с каква тактика е в предаването “, закани се младата вдовица.

Женският двубой в неделя ще бъде под напрежение, тъй като Виолета има сериозна мотивация за победа. От една страна тя ще пази мястото си в шоуто, защото още първоначално заяви, че желае да е първата жена победител във „ Фермата “. Друг мощен претекст за победа е желанието й да отмъсти на Ивона, която преди няколко седмици в профил приятелката й Диана и по този начин я остави с един съидейник по-малко.

Тази вечер наставниците на фермата Бети и Николай ще оценят свършената през седмицата работа и организацията, която Дарина сътвори. От тяхното мнение ще зависи дали участниците ще имат задоволително храна за идващите седем дни или ще им се наложи да гладуват.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР