След като два поредни пъти не се яви в Районен

...
След като два поредни пъти не се яви в Районен
Коментари Харесай

Доведоха принудително в съда обвинен в измама със сглобяеми къщи

След като два следващи пъти не се яви в Районен съд - Пловдив и не даде документи за уважителна причина за отсъствието си, обвиненият Мирослав Кръстев бе доведен през днешния ден наложително от служител на реда в залата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Въпреки това младият мъж употребява различен юридически трик и още веднъж провали плануваното за през днешния ден разпоредително съвещание.

По делото дори бе свикан длъжностен бранител, само че Кръстев съобщи, че желае да бъде представляван от различен юрист. На въпрос на арбитър Зорница Тухчиева кой е той, последва чудноват отговор. " Ще ме пазят от адвокатска фирма " Марковски ", само че към момента не съм приказвал с тях ".

Кръстев има към този момент две наложени санкции по 500 лв. поради неявяванията си в правосъдната зала. Заради недобросъвестното му процесуално държание той бе предизвестен, че може да бъде изменена мярката му за неотклонение в " задържане под стража ", в случай че не се яви на идващото съвещание, което бе планувано за 20 декември от 10 часа.

Мирослав Кръстев е упрекнат в това, че на 11 ноември 2018 година е поддържал подвеждане у семейство, че ще им построи сглобяема дървена къща, като с това им е предизвикал имотна щета в размер на 33 100 лева

Той разгласил текст в профилиран уебсайт за разгласи, че е строител с богат опит в построяването на сглобяеми къщи. Прикачил и фотоси на подготвени " негови " планове, а цената за услугата се отличавала като доста по-изгодна спрямо други сходни разгласи. Мирослав Кръстев си уговорил среща с потърпевшото семейство и преговаряли по отношение на строителството на дървената къща. В реалност обаче подсъдимият нямал никакъв опит в построяването на сходни уреди и изказванията му, че има осъществени планове не били правилни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР