След като беше пуснат филмов клип, той каза на тълпата,

...
След като беше пуснат филмов клип, той каза на тълпата,
Коментари Харесай

Политическа реч на Робърт де Ниро бе цензурирана на наградите “Готам”

След като беше пуснат кино клип, той сподели на тълпата, че част от речта му е била изрязана. Той потърси оригинала ѝ в телефона си и я показа в цялостния ѝ вид, заяви Би Би Си.



Снимка Getty Images: Робърт де Ниро

" Историята към този момент не е история ", сподели той. " Истината към този момент не е истина. Дори обстоятелствата се заменят с различни обстоятелства и се задвижват от теории на конспирацията и грозотата ".

Той се базира на учениците във Флорида, на които е било казано, че робите развиват умения " за тяхна персонална полза ", и съобщи, че развлекателната промишленост " не е ваксинирана против тази гнойна болест ".

Той уточни артиста Джон Уейн, цитирайки изявление от 1971 година за коренните поданици на Америка, в което той споделя " Не считам, че сме създали неточност, като сме им лишили тази велика страна ".
" Как смеят?
Де Ниро продължи: " Лъжата се е трансформирала в още един инструмент в арсенала на шарлатаните. Бившият президент ни излъга повече от 30 000 пъти по време на четиригодишното си ръководство и продължава да поддържа темпото в актуалната си акция за отмъщение.

" Но с всичките си неистини той не може да скрие душата си. Той атакува слабите, унищожава даровете на природата и демонстрира пренебрежение, да вземем за пример като употребява Покахонтас като ругатня ", визирайки прякора на някогашния президент за сенатор Елизабет Уорън.

" Тук се намесих аз и видях, че са редактирали всичко това ".

Де Ниро, който в предишното е подлагал на критика Тръмп намерено, по-късно сподели, че е трябвало да благодари на премиите " Готъм " и на Apple, които са създали " Убийци на цветна луна ". " Но въобще не ми се желае да им благодаря за това, което направиха. Как в действителност се осмелиха да създадат това? "

След това артистът показа своите сътрудници, с цел да одобри премията " Историческа икона и основател ".

Една от тях, Лили Гладстон, също завоюва наградата за най-хубаво осъществяване на основна роля - само че не за " Убийци на цветната луна ". Тя завоюва за различен филм - " Непознатата страна ", в който играе жена, която потегля на странствуване след гибелта на баба си.

Голямата премия за най-хубав игрален филм бе присъдена на драмата " Минали животи ", разказваща за любовници от детството в Южна Корея, които са разграничени, когато единият от тях емигрира в Съединени американски щати.

Френската драма Anatomy of a Fall завоюва две награди, а сериалът на Netflix Beef завоюва в две телевизионни категории.

Apple и уредниците на премиите не са коментирали.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР