След като Андрей Рубльов успя да триумфира с титлата в

...
След като Андрей Рубльов успя да триумфира с титлата в
Коментари Харесай

Рубльов все по-близо до финалите в Торино

След като Андрей Рубльов съумя да победи с купата в Хихон, побеждавайки на финала Себастиан Корда. Руснакът към този момент публично е доста покрай третото си следващо присъединяване във финалите на ATP.

Световният номер 8 не скри своето неспокойствие от този факт и показа, че би трябвало да свърши още малко работа, преди да стане дефинитивно част от конкуренцията на 8-те най-хубави.

„ Толкова съм благополучен. Не единствено поради купата, само че и заради обстоятелството, че се приближавам до присъединяване в Торино. Всеки желае да играе измежду 8-те най-хубави в края на сезона, това е специфичен шампионат, и в действителност там се вижда до каква степен си стигнал. Много ще се веселя още веднъж да играя в Италия и за трети път да бъда част от това огромно съревнование. Нужна е обаче още малко работа, занапред предстоят значими шампионати, в които просто ще опитам публично да се класирам за финалите на АТП “, сподели Рубльов.

Към момента, Андрей Рубльов заема шестата позиция по пътя към Торино, а на съветския тенисист са му нужни още няколко точки, с цел да подсигури присъединяване си в последната огромна конкуренция за годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР