След излъчен клип, aгенция "Пътна инфраструктура" спешно запълни опасна дупка

...
След излъчен клип, aгенция "Пътна инфраструктура" спешно запълни опасна дупка
Коментари Харесай

Опасност на „Тракия“, но не съвсем…

След излъчен клип, aгенция "Пътна инфраструктура " незабавно запълни рискова дупка на надлез над Автомагистрала „ Тракия” в региона на пазарджишкото село Черногорово.

Зрител на bTV алармира, че на надлеза над автомагистрала Тракия край село Черногорово има рискова дупка. Ронели се асфалт и бетон, които падали на автомагистралата, когато по надлеза минават тежко-товарни коли. Това създавало действителна заплаха за тежък случай на автомагистралата.

"Ако пропадне, ще попилееш гума да вземем за пример. Не е огромна локва, само че е дълбока. Това ми направи усещане ", уточни Иван Ласев, гражданин на с. Черногорово.

Няколко часа след излъчването дупката бързо е запълнена. От организация "Пътна инфраструктура " ни уведомяват, че въпреки оборудването да е благосъстоятелност на община Пазарджик, от районната пътна работа са взели незабавни ограничения за обезопасянането му. Наша инспекция обаче откри, че положеният асфалт се разпада и може да бъде изгребан с шепа единствено часове след полагането му.

"Това значи, че не е асфалт. Или е понижено количеството битумм или както там се споделя. Иначе по какъв начин ще се рони ", безапелационен е Ласев.

От община Пазарджик потвърдиха, че надлезът над автомагистралата е тяхна грижа, само че защото дупката към този момент била запълнена от АПИ, отхвърлиха да разясняват дали и по кое време ще положат първокласен асфалт в рисковата дупка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР