След година и половина управление на Промяната или шарлатания, както

...
След година и половина управление на Промяната или шарлатания, както
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Добрите хора виждат в ГЕРБ носителя на новото

" След година и половина ръководство на " Промяната " или " шмекерия ", както я назова президента, положителните хора стартират да схващат, че не трябва нещата да се оставят по този метод. Разбират, че би трябвало да се ангажират. Когато проф. Габровски получаваше мандата, той 2 пъти повтори думата " дълг ". Аз му имам вяра, ние му имаме вяра, че това е дълг. Не може повече положителните хора да стоят настрани от политиката. Тези хора намират в ГЕРБ, политическата мощ, която може да бъде притежател на положителната смяна. Добрите хора виждат в ГЕРБ носителя на новото ", по този начин депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков коментира пред Българска национална телевизия кандидатурата за министър председател на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски. 

" Добрият министър председател би трябвало да бъде преди всичко човек. Да има емпатия към хората, да обича хората и да желае да се грижи за тях. Проф. Габровски изцяло извършва това изискване. Имайки поради неговите човешки характерности, аз съм безусловно сигурен, че той ще подбере екип, който ще бъде професионално безукорен в съответните сфери ", сподели още Чолаков.

" Не мисля, че ще се договаря за съдружно държавно управление. Такова е моето чувство. По-скоро ще бъде препоръчано експертно държавно управление на малцинството. Със сигурност проф. Габровски, доколкото знам, ще води диалози с другите партии, само че по-скоро диалози за поддръжка на неговото държавно управление, а не диалози за коалиция ", съобщи Чолаков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР