След емоциите покрай Ел Класико миналата седмица, завършило с успех

...
След емоциите покрай Ел Класико миналата седмица, завършило с успех
Коментари Харесай

Футболни емоции от Испания и Италия и развръзката на турнира във Виена в ефира на MAX Sport

След страстите около Ел Класико предходната седмица, приключило с триумф на Реал Мадрид с 3:1 над Барселона посред " Камп Ноу ", и този уикенд борбите в Ла Лига дават обещание забавни и непредвидими конфликти.

Всички испански представители в Шампионската лига ще изиграят дуелите си в събота, като програмата на кръга е самобитен маратон от завладяващи конфликти, който ще се излъчи директно по MAX Sport 4. Началото ще бъде обещано от 15:00 часа с семейството на Реал Мадрид против Уеска. Момчетата на Зинедин Зидан изпитват съществени компликации, когато се изправят против отбори с отбранителен жанр на игра, което се потвърди и в последния им мач в Мадрид, който изгубиха с 0:1 от Кадис.

От 17:15 часа е време за любопитната борба сред два корави отбора – тези на Атлетик Билбао и Севиля. Баски и андалусийци не започнаха безапелационно сезона и сигурно ще преследват трите точки, които ще ги изкачат в горната част на таблицата.

От 19:30 часа Атлетико Мадрид ще гони наложителна победа в Памплона против солидно представящия се отбор на Осасуна, а от 22:00 часа Барселона ще се опита да се реваншира пред почитателите си за загубата в Ел Класико при гостуването си на Алавес.

Шестият кръг на Серия А също дава обещание доста зрелища и страсти, а с директните си излъчвания през уикенда MAX Sport 3 ще направи почитателите съпричастни с тях. По-сериозен заряд има в мачовете в неделя. От 16:00 часа Специя с възстановяващия се от контузия Андрей Гълъбинов посреща Ювентус, който се намира в сериозна рецесия, а от 19:00 часа вторият във краткотрайното класиране Наполи посреща Сасуоло. Уикенд мачовете в Серия А ще се закрият с градското дерби на Генуа сред Сампдория и Дженоа.

Извън футбола, MAX Sport 1 ще зарадва почитателите на тенис с развръзката в битката за купата от ATP 500 шампионата във Виена. До стадия на ¼-финалите, които ще се изиграят в петък, доближиха огромните любимци Новак Джокович, Доминик Тийм и Данийл Медведев. Добрата вест за българските почитатели са двете победи на Григор Димитров над Карен Хачанов и Стафанос Циципас, които изведоха първата ни ракета до дуел против Даниел Еванс. Ако успее да се наложи над британеца, в събота Григор може да излезе на полуфинал против международния номер 1 Новак Джокович. Полуфиналите в събота са с начален час 15:00, а финалът е в неделя още веднъж в 15:00 ч., директно по MAX Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР