След деня преди лятна отпуска, петъците определено са най-сладките ни

...
След деня преди лятна отпуска, петъците определено са най-сладките ни
Коментари Харесай

Алекс Богданска е страшно секси мамче /снимки/

След деня преди лятна отпуска, петъците несъмнено са най-сладките ни дни. Типично за лятото - и горещи, а ние ще създадем тъкмо днешния напряко нетърпим.
Да, да, знаем, че сме неприятни, само че какво да създадем - по света има толкоз доста секси дами, които ни бутат под носа фотосите си по бански. Не, не се оплакваме, та кой ли би...Има обаче и доста българки, които надалеч не отстъпват на огнените бразилки, колумбийки и дами с какви ли не други националности, които намират място в петъчната ни селекция. 
А когато въпросните дами са освен наши си, освен ужасно секси, само че и мамчета, по които цяла България въздиша, става просто ужасно.
Няма по какъв начин да пропуснем в този лист Александра Богданска. Макар синът ѝ Габриел от Даниел Петканов да е към този момент на 4 години, истината е, че родният модел и инфлуенсър изглеждаше удивително единствено месеци след раждането. Да, Алекс с това си изхранва прехраната, само че въпреки всичко не можем да не отбележим очевидното, а точно, че е ужасно секси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР