След дълго издирване травеститът Асен Ангелов -Лидия, който през месец

...
След дълго издирване травеститът Асен Ангелов -Лидия, който през месец
Коментари Харесай

Откриха травестита Лидия, откраднал 7 бона от пенсионер в Пловдив

След дълго търсене травеститът Асен Ангелов -Лидия, който през месец август предходната година открадна 7000 лв. от 90-годишен пенсионер в Пловдив, към този момент е открит. Той бе доведен в правосъдната зала на Районен съд-Пловдив, с цел да чуе присъдата си.
Прочетете още
Срещу 19-годишния апаш е повдигнато обвиняване за обир и го заплашва затвор от 3 до 10 години. Апашът спечелил доверието на самотния мъж, като му се показал за жена, която има потребност от помощ. Оплакал се, че е гладен и жаден, и му изискал вода. Срещнал самотния дъртак пред дома му, до момента в който изхвърля боклука.

Припомняме, че съгласно обвинителния акт крадецът гостувал на възрастния мъж няколко пъти и ял на трапезата му, представял се като Лили, а по-късно влезнал в жилището му без покана.

Използвайки добрината на възрастния човек и това, че го възприемал като жена, в един от дните дядото решил да даде пари на Лидия да напазарува. Имал спестявания, които държал в джоб на палто, закачено в дървен дрешник, който заключвал с ключ. Изкарал сумата от 35лв. и я дал на подсъдимия, а останалата в размер на 7000 лева прибрал още веднъж в палтото.

Докато разговаряли, пенсионерът му споделил, че е пригодил стая за живеене в избените пространства на постройката и решил да му я покаже. Двамата тръгнали към избата, без възрастният мъж да заключи жилището си, защото живеел на първия етаж. След като слезли в избените пространства и отключил антрето към стаята, ключовете останали на ключалката.

Травеститът Лидия се възползвал от обстановката, заключил възрастния мъж в помещението, отишъл до жилището му, взел паричната сума, която малко преди този момент видял къде държи и необезпокоявано напуснал жилищната постройка.

След като ограбила благодетеля си травеститът липсващ. Водейки своя бездомнически метод на живот обикалял из цялата страна. В последна сметка на 25 ноември е открит и хванат във Враца.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР