След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на

...
След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на
Коментари Харесай

Продуцентите бутат жена за победител в „Игри на волята” 5

След четири сезона, в които мъжете тържествуваха, петото издание на „ Игри на волята ” май ще бъде извоювано от жена. За това загатна часове преди старта на риалитито водещият му Димо Алексиев. „ Дамите ще създадат всичко допустимо да се окичат с победа ”, сподели той в изявление за Нова тв. Макар че към този момент любимци на феновете са мъже, нищо чудно на финала в действителност да се окаже, че успеха за първи път в България ще бъде извоювана от представителка на нежния пол.
Петият сезон на „ Игри на волята ” потегли предходната събота и незабавно закова вниманието на телевизионната публика. От Нова тв регистрираха рекордни рейтинги. Стартът е бил гледан приблизително от 42,6 на 100 от всички пред екраните на възраст сред 18 и 49 години. Това е аудиторията, към която малкия екран по традиция се стреми, защото притегля най-вече рекламодатели, а надлежно – и пари. Това е бил най-високият рейтинг, реализиран от предаването от неговият старт през 2019-а. По данни на Нова, до момента в който са предавани „ Игрите ”, Би Ти Ви е била гледана едвам от 16,4 на 100 от феновете в същата възраст.

Кой ще стигне до финала тази година и кой ще завоюва последните борби? Отговорът на тези въпроси към този момент е явен за екипа, който е работил над шоуто, защото фотосите са завършили няколко дни преди старта му в ефир. Но името на спечелилия се пази в доста дълбока загадка най-малко към този момент. Въпреки това Димо Алексиев направи сладкодумен намек, че може да се чака това да е една от дамите . Смята се, че е извънредно време да победи жена, защото и в четирите излъчени досега сезона спечелилият беше мъж. Подобна полова дискриминация не се е случвала до момента в конкурентните формати на Би Ти Ви „ Сървайвър ” и „ Фермата ”, от които много дами са излизали като финалисти и даже спечелили. Това издава, че в „ Игрите ” е допустимо борбите да са основани по този начин, че да извадят на напред във времето обичайни мъжки качества като по-голяма мощ или експедитивност, пренебрегвайки женски качества като издръжливост, гъвквост и така нататък Възможно е при положение, че игрите се преразгледат, шоуто да извади и първата си победителка през декември, когато се чака неговият край.

Засега обаче дамите се обрисуват като слабото звено в риалитито. Тяхното племе – „ Амазонки ”, изгуби борбата в първия епизод и дамите бяха оставени да нощуват под намерено небе, без храна. Много феновете се изненадаха от това развиване на събитията, тъй като пет от шестте дами в племето при първата борба бяха изявени спортистки. Това са десеткратната европейска и шесткратна международна шампионка по самбо Мария Оряшкова, европейската и международна шампионка по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска, международната шампионка по калистеника Цвети Станева, балканската вицешампионка по спортно вървене Радосвета Симеонова и републиканската шампионка по плуване Ива Георгиева, която бе оповестена от доста почитатели на формата за най-красивата дама в рилитито този сезон. Единствената в тима, която не може да се похвали с медали, е студентката по право Виктория Йорданова. По-късно към това племе се причислиха и други дами.

Тази година феновете се майтапят, че „ Игри на волята ” се е трансформирало в „ Семейни войни ”, тъй като в него вземат участие доста състезатели, които имат връзки между тях. Те обаче бяха изправени в борба един против различен. Изгубилите образуваха племе „ Изгубени ” и бяха изпратени на зарязан плаж под намерено небе, без храна. Това са Никол – дъщерята на олимпийския вицешампион по спортна гимнастика Красимир Дунев; Васил – брат на Момчил Василев, който направи усещане с фантазията си да купи БДЖ, а другояче е софтуерен инженер, приключил образованието си в Китай; моделът Румен Радев – гадже на миската Теодора Мудева; Михаил – брат на международния първенец по плуване в ледени води Радостин Кръстев; Денислава – дъщерята на бизнесдамата Виолета Стайкова; Николай – брат на зъботехника Иван Рълев, който се похвали, че е правил зъбите на Иван Христов от „ Фермата ”; Елена – дъщерята на първенеца по културизъм Валентин Петров; и домакинята Теодора, която влезе в риалитито с близначката си Веселина Маринова. Занапред „ Изгубените ” ще би трябвало да влизат в борби между тях, с цел да се върнат при най-близкия си човек в шоуто.

Засега с най-големи благосклонности от страна на феновете могат да се похвалят Красимир Дунев и щерка му Никол, моделът Румен, който първоначално беше неодобрен по всевъзможни параграфи, само че мнението на хората се промени, откакто го видяха в играта, и драмата братя Васил и Момчил. Всички чакат Момчил и Румен за се върнат при останалите състезатели и даже да стигнат до финалите. Сериозни поръчки да се бори за победа даде бизнесдамата Виолета Стайкова, която се похвали във визитката си, че е собственичка на най-голямата компания за недвижими парцели във Флорида, Съединени американски щати. Хората обаче намират 47-годишната дама за прекомерно надута, високомерна и самомнителна, защото разгласи, че я сваляли 20-годишни момчета. Жените, които влязоха в „ Игрите ” със своите шампионски медали, към този момент остават на опашката в надпреварите, само че не се знае какво ще стане до финала.

В началото на сезона съвсем никой не стиска палци на мъжете от племето „ Гладиатори ”, на първия милионер в риалитито – Мартин Николов-Елвиса, прочут в общественото пространство с връзката си с фолк певицата Емануела, и на Мисис България – Моника Николаева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР