След близо 400 години със статут на британска колония, Барбадос

...
След близо 400 години със статут на британска колония, Барбадос
Коментари Харесай

Отмести се, Елизабет – Риана е националният герой на Барбадос!

След близо 400 години със статут на английска колония, Барбадос се разгласи за република по време на празнична вечер в столицата Бриджтаун, на която участваха принц Чарлз и Риана .

Музикалната звезда бе отличена с купата Национален воин в родината си, ставайки 11-тата персона с тази чест.

33-годишната Риана получи званието от министър-председателя Мия Мотли. „ От името на една признателна нация и още по-горд народ, представяме ви удостоения Национален воин на Барбадос, дипломат Робин Риана Фенти “ , сподели Мотли.

Правейки отпратка към шлагера на изпълнителката “Diamonds”, която разсмя Риана, министър-председателят продължи: „ Продължавай да блестиш като елмаз и да носиш чест на нацията си, с думите си, с дейностите си и да отдаваш заслуга, където и да отидеш “.

За да одобри званието, носителката на „ Грами “ се появи в елегантна копринена рокля Bottega Veneta . Вижте фотоси от събитието в галерията:
 Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Риана бе оповестена за народен воин на Барбадос  Предизвикваме коледната магия с тези три продукта Edna предлага Предизвикваме коледната магия с тези три продукта
„ Толкова съм горда да бъда от Барбадос. Такава ще съм до последния си ден “ , сподели певицата по време на речта си. „ Това към момента е единственото място, което в миналото съм наричала дом. Обичам Барбадос. Обичам ви, другари. “

95-годишната кралица Елизабет Втора беше отстранена като държавен глава, а подобен към този момент е президентът на Барбадос Сандра Мейсън, която преди е изпълнявала длъжността генерал-губернатор. В писмо, изпратено до Мейсън, монархът поздравява и нея, и Барбадос за новия им статут.

Кралицата не участва на церемонията - вместо това като неин показал се появи принц Чарлз.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР