След близо 3 месеца, живот и здраве, ще се роди

...
След близо 3 месеца, живот и здраве, ще се роди
Коментари Харесай

Лили Ангелова разкри пола на бебчето си с ексклузивна корица

След близо 3 месеца, живот и здраве, ще се роди още едно звездно бебе - това на риалити героинята и екс тв водеща, в този момент бизнес дама - Лили Ангелова .

Тя в продължение на няколко години води битка, с цел да стане майка, само че заради лекарска немарливост и неналичието на обикновени проучвания, зад тила си има един несполучлив инвитро опит. В последна сметка забременява естествено, след определяне и поправяне на инсулинова устойчивост. Днес в утробата си носи своето първо дете, което е момченце, се схваща от извънредна корица, която тя снима за списание Umbrella Bar Magazine , пред което своите изповеди направиха и Криско, Николета Лозанова, Гери-Никол и легендата Христо Стоичков

Освен пола на бебчето , Лили разкрива, че след раждането, по всяка възможност, с половинката й Станислав , ще отглеждат сина си в Пловдив, а за същинската част от майчинството, тя се приготвя през цялото време на бременността, като върви на учебно заведение за родители. Смята да съчетава кърменето с нови бизнес планове, като до няколко дни ще пусне своя нов козметичен артикул - който този път ще бъде за обемен резултат на устните - Бамби шугър скраб . На въпроса по какъв начин си показва живота си след 5 години в персонален и професионален проект, тя с неспокойствие дава отговор: „ С обсвеничка на известна козметична линия, щастлива майка и обичана брачна половинка “. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР