След 24 февруари се наблюдава засилен интерес към различните области

...
След 24 февруари се наблюдава засилен интерес към различните области
Коментари Харесай

Как войната в Украйна ще се отрази на отбранителната индустрия

След 24 февруари се следи засилен интерес към другите области в отбранителната система. " Сред тях е и оръжейната система Spike. Интересът на нашите клиенти се ускори ", сподели за ФАКТИ Михаел Венер, ръководещ шеф на EuroSpike. Компанията взе участие на тазгодишното Международно военно ревю " Хемус 2022 ", което се организира в Пловдив. Той обаче добави, че е " прекомерно рано да се видят дълготрайните последствия от войната върху европейския защитителен пазар. Със сигурност ще има промени и Eurospike ще поддържа актуалните и бъдещите си клиенти доколкото е допустимо. Промените на отбранителния пазар, дружно с актуалната геополитическа обстановка, ще се отразят на пазара за няколко години напред. "

Интересен е въпросът какви ракети се употребяват най-вече в сегашната обстановка към войната в Украйна - земя-земя, земя-въздух или въздух-въздух? " Eurospike доставя на няколко клиенти в Европа и има повече пазар за ракетни системи земя-земя - по-специално нашата система LR2 ", споделя Венер.

Редица са провокациите, пред които е сложена през днешния ден военната промишленост, само че най-голямото е да се отговори на търсенето на клиентите в точния момент. " Както към този момент показах, има смяна на отбранителния пазар и Eurospike се приспособява, с цел да отговори на тази смяна ", споделя Венер.

Сред най-новите произведения предлагани на пазара са най-новите версии на ракети с огромен и продължен обхват (LR2 и ER2) в комбиниране с повишен обсег, по-добри датчици и усъвършенствани качества за поддръжка.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР