След 16 години, пет филма и един доста съмнителен розов

...
След 16 години, пет филма и един доста съмнителен розов
Коментари Харесай

Том Харди е фаворит за нов 007:ВВС

След 16 години, пет кино лентата и един много подозрителен розов смокинг, мандатът на Даниел Крейг като Джеймс Бонд за жалост завърши по-рано тази година, написа Военновъздушни сили.

Въпреки че към момента не сме изцяло сигурни какво е Спектър на утехата, само че знаем, че Крейг показа някои от най-хубавите филми и той ще бъде мъчно да бъде заместен.

Това е извънредно значимо решение за кастинг. Огромни доходи от боксофиса зависят от избора на подобаващия артист за ролята.

„ Новият Бонд не е просто костюм на аления килим “, споделя Марк О’Конъл, създател на Catching Bullets: Memoirs of a Bond Fan. „ Той би трябвало да бъде кино звезда, дипломат на сериалите и киното, медиен посланик, помазан наследник на английската просвета и лицето на екосистема от артикули и утвърждения за милиарди долари.

„ Той би трябвало да бъде неотложно различим във всички краища на земното кълбо като Джеймс Бонд. Трябва да наподобява добре, да може да поддържа вниманието и да господства на киноекрани с размерите на футболни стадиони. “

Разбира се, всеки нов артист на Бонд евентуално би желал да отдаде респект на тези, които са били преди него, "но той ще внесе личните си качества в ролята ", отбелязва О`Конъл. „ Не е належащо той да бъде водещ мъж. Даниел Крейг не беше, когато получи ролята през 2005 година

И по този начин, кой може да бъде?

Има няколко претенденти, чиито имена се спрягаха през последните години:

Том Харди, артист, привикнал да бъде корав на екрана – той играе двамата близнаци Крей в „ Легенда “ и взе участие във „ Венъм “, „ Дюнкерк “ и „ Лудия Макс: Пътят на яростта “.

С сходни функции е елементарно да се разбере за какво Харди е считан за любимец на букмейкърите от известно време. „ Бих желал да играя Бонд с [режисьор Tenet] Кристофър Нолан или нещо сходно. Би било ужасно ", съобщи през 2012 година Харди.

Въпреки това, на 44 години, в този момент има риск той да е пропуснал момента. Струва си да си напомним, че това е роля, в която Даниел Крейг остава в продължение на 15 години. Харди щеше да натисне 60, в случай че играе ролята толкоз дълго.

Въпросът с възрастта също се смята за евентуална преграда за 49-годишния Идрис Елба, който беше любимецът да поеме ролята в продължение на едно солидно десетилетие, след извънредно известното му осъществяване като Стринджър Бел в The Wire.

33-годишната звезда на Бриджъртън Реге-Жан Пейдж сигурно няма да бъде неприятна прогноза - той наподобява по този начин, като че ли се явява на прослушване за 007 всякога, когато стъпи на червен килим тази година.



Не можете да спорите с никого, който раздрусва смокинг толкоз добре, колкото него, а някогашният 007 Пиърс Броснан сподели, че ще се получи "прекрасен " Бонд.

Въпреки това Пейдж поддържа спокойна позиция по отношение на слуховете. „ Ако сте британец и вършиме нещо известно, което хората правят оценка добре, тогава хората стартират да споделят думата „ Б “ “, сподели той пред The ​​Tonight Show по-рано тази година. „ Това е като значка за заслуги.

Може да не сте чували за Том Хопър преди, само че артистът от "Игра на тронове " е обект на засилен интерес и интензивност на
букмейкърите през октомври, макар че преди беше считан за корав новобранец.


36-годишният Хопър има функции в телевизионни сериали като „ Случайност “, „ Доктори “ и „ Академията на чадърите “ и се появи дружно с Ейми Шумър в „ Чувствам се хубав “ от 2018г....

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР