След 13 години Ку-ку бенд тръгва отново на турна. То

...
След 13 години Ку-ку бенд тръгва отново на турна. То
Коментари Харесай

Ефирът се тресе! Изплуваха подробности за състоянието на Слави и липсата му на турнетата

След 13 години „ Ку-ку бенд ” потегля още веднъж на турна. То ще е без Слави Трифонов.

„ Това не е казус за нас. Имали сме доста концерти независимо, в това число и в чужбина ”, сподели Евгени Димитров – Маестрото в ефира на Нова тв. С него в студиото бе и различен музикант от „Ку-ку бенд“ – Георги Милчев – Годжи.

„ Групата е в страхотна кондиция, по този начин както би трябвало да звучим. Всичко е такова каквото би трябвало да бъде ”, сподели Маестрото.

„ Няма песни, които да не изпълняваме, тъй като Слави го няма. Той липсва поради метода, по който поддържа връзка с публиката ”, посочи Георги Милчев – Годжи. „ Няма по какъв начин да не липсва индивида, който е основал всичко. Това е доста характерно ”.

На въпрос дали на Трифонов му липсва музиката и турнетата Димитров отвърна:

„Не би ни споделил, че това му липсва, само че имам вяра, че му липсва“.

Първият концерт от турнето към този момент е бил в Панагюрище. Двамата бяха запитани дали острите политически пристрастености сега към Има Такъв Народ въздействат по някакъв метод на настроението на публиката и на изявите им като цяло:

„ Не мисля, че политиката въздейства на музиката ни. В Панагюрище ни посрещнаха отлично. Хората имат нужда от това другарство, да слушат качествена музика и за два часа и половина да си прекарат отлично и да не помнят за проблемите “, сподели Димитров.

Двамата описаха, че се познават от възпитаници и цялостен живот са най-хубави другари. Те признаха, че не обръщат внимание на отрицателните мнения по техен адрес и към този момент са привикнали с сходни изявления.

„ Ние сме доста разнообразни в Ку-Ку бенд. Това обаче ни прави доста единни, тъй като се почитаме извънредно доста. Във всеки един миг разнообразни хора излизат на напред във времето “, съобщи Маестрото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР