Без опасност за живота е музикантът Кирил Маричков, съобщава България

...
Без опасност за живота е музикантът Кирил Маричков, съобщава България
Коментари Харесай

Последни новини за Кирил Маричков: Под наблюдение е в болница, ето кое заболяване провали турнето му

Без заплаха за живота е музикантът Кирил Маричков, оповестява „ България Днес “, базирайки се на информация от близки на актьора. „ Щурецът “ се завърна незабавно от Съединени американски щати заради обострена дискова херния. Поради това, че дълго време е бил на крайник, дископатията му се е влошила и Маричков е усетил мощни болки.
Любимецът на българските рокаджии към този момент е минал през всички нужни прегледи и е открито, че положението му не е ужасно. За всеки случай ветеранът на рока ще остане под наблюдаване в болница за няколко дни.
Новината за случая на вокалиста от „ Щурците “ обиколи България преди дни. За това се разбра от Дони, който на Гергьовден заяви на необятната аудитория, че Маричков прекъсва своето турне с мегагрупата „ Фондацията “ оттатък океана заради случай.
„ Още в България, преди да заминем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари се постанова да се върне в България за лекуване “, заяви Дони в соцмрежите и добави: „ Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно! Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим “.
Звездите на българската музика незабавно изпратиха пожелания за възстановяване не положението на фронтмена на обичната от генерации група. „ Много се разтревожих, като прочетох новината. Ние сме близки другари с Кирил. Моля се единствено да не го боли нищо, апелирам се на Господ да е с него, поисквам да е блажен и бързо, бързо, бързо да се възвърне “, сподели пред нас естрадната легенда Богдана Карадочева.
Молитвите на изпълнителката и още доста други музиканти очевидно са се сбъднали – Маричков постепенно, само че славно сега се лекува от дисковата херния. Заболяването визира много хора в преклонна възраст и „ щурецът “, който тази година ще чукне 80-ия си празник, е един измежду тях. Въпреки това е впечатляващо, че е стиснал зъби и е решил да отпътува хиляди километри, с цел да се срещне с многочислените си почитатели в Съединени американски щати и Канада.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР