52-годишна бургазлийка от ж.к.“Възраждане“ е опитала да се самоубие и

...
52-годишна бургазлийка от ж.к.“Възраждане“ е опитала да се самоубие и
Коментари Харесай

Неописуем кошмар: Майка увисна на една ръка от балкона си в Бургас, преди това споделила на съсед…

52-годишна бургазлийка от ж.к. “Възраждане “ е пробвала да се самоубие и в продължение на часове е била разубеждава от пожарникари, служители на реда и експерти от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, оповестява iskra.bg.
Сайтът разгласява и фотоси, които демонстрират, че дамата безусловно е висяла на едната си ръка от терасата на четвъртия етаж на кооперация на ул. “Г.С.Раковски “. Става въпрос за самотна майка на едно дете, която не била записана в психодиспансера.
Изпитала краткотраен ментален срив при който едвам не поставила завършек на живота си. Бургазлийката през вчерашния ден следобяд е оповестила твърдото си предпочитание да скочи от терасата.
Забелязана е от комшия, на който споделила, че счита да се самоубие. Незабавно на мястото са извикани пожарникари, кола за спешна помощ и екипи на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, а диалозите с дамата са траяли часове.
Тя не е показала нападателно държание и в един миг била успокоена от психолозите, след което се върнала в жилището си. Няма изясненост къде е било детето й по това време. На този стадий към момента не са изяснени аргументите, които са я подтикнали към опита за самоубийство.
От полицията подчертаха, че положението на дамата е било моментно и с облекчение подчертаха, че случаят не е приключил трагично.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР