Славия спечели с 1:0 гостуването си на Витоша в Бистрица

...
Славия спечели с 1:0 гостуването си на Витоша в Бистрица
Коментари Харесай

"Славия" победи "Витоша" с куриозен гол

" Славия " завоюва с 1:0 гостуването си на " Витоша " в Бистрица в мач от 14-ия кръг на Първа лига.

Така " белите " записаха четвърта поредна победа в шампионата след тези над " Ботев " Пловдив, " Царско село " и " Берое " и се върнаха на шестото място в класирането.

В края на първото полувреме " Витоша " стигна до първата си опция, когато топката срещна напречната греда зад вратаря Георги Георгиев при опит за центриране на Мартин Станков. Веднага по-късно " белите " направиха отлична контраофанзива, само че капитанът Галин Иванов не съумя да открие резултата.

В началото на втората част удар на Янис Карабельов бе отразен от Християн Василев. В 54-ата минута обаче стражът на домакините почисти в крайници на Георги Йомов и топката влетя във вратата за единствения гол в срещата.

След това домакините упражниха напън и имаха няколко благоприятни условия за гол. В добавеното време стражът Василев направи двойно избавяне, като първо отрази удара от фаул на Галин Иванов и по-късно добавката на резервата Илиян Мицански.

С този триумф футболистите на Златомир Загорчич събраха актив от 22 точки и изместиха " Берое " от шестата позиция. " Витоша " е на последното място с 3 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР