Славия и Берое завършиха 1:1 в мач от първия кръг

...
Славия и Берое завършиха 1:1 в мач от първия кръг
Коментари Харесай

"Берое" открадна точка като гост на "Славия"

Славия " и " Берое " приключиха 1:1 в мач от първия кръг в новия сезон на Първа лига. Двата отбора хвърлиха доста борба на Националния стадион " Васил Левски ", като домакините от София бяха малко по-добри. Футболистите на Златомир Загорчич пропуснаха няколко доста положителни шанса да вземат трите точки.

Това е и първото тъждество през сезона в българския хайлайф.

Противно на логиката и показаното през първата част " Берое " поведе в 29-ата минута след тъкмо осъществяване на Мартин Камбуров. Той се разписа след центриране от корнер на Иван Минчев и от към пет-шест метра прати топката във вратата. В началото на второто полувреме обаче резервата на белите Милчо Ангелов изравни след хубава офанзива на домакините.

За Камбуров попадението е 204-о в българския хайлайф в неговия 350-и мач. Нападателят е втори във безконечната класация, откакто пред него е само легендата Петър Жеков с 253 гола.

Извън точното осъществяване на Камбуров обаче " Берое " нямаше толкоз положителни благоприятни условия. Футболистите на Александър Томаш играеха постепенно и предвидимо и това не съумя да изненада отбраната в бяло.

" Славия " пропусна по-добрите положения в мача, като още при започване на срещата Галин Иванов изведе Цветелин Чунчуков в наказателното поле, само че ударът му беше блокиран след шпагат на Георги Ангелов. При добавката пропуск направи и Георги Йомов.

През втората част " Славия " още веднъж беше по-активен, а най-големите пропуски бяха дело на Галин Иванов и Момчил Цветанов. Капитанът на белите беше изведен от Шоколаров, само че стреля право в тялото на вратаря Перниш. Преди това той сътвори късмет за Цветанов, който също беше прахосан.

Само след четири дни " Славия " ще играе мача си от втория кръг в квалификациите на Лига Европа против " Хайдук " (Сплит).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР