Славиша Стоянович е новият старши треньорът на „Левски“. Словенецът проведе

...
Славиша Стоянович е новият старши треньорът на „Левски“. Словенецът проведе
Коментари Харесай

„Левски“ има нов треньор

Славиша Стоянович е новият старши треньорът на „Левски“. Словенецът организира заключителна среща с управлението на клуба тази заран, на която бяха изчистени и последните елементи към контракта сред двете страни. Той ще бъде за 1+1 година, разкриха сътрудниците от Sportal. Именно Стоянович бе главният любимец за овакантения пост след раздялата с Делио Роси, която към момента обаче не е официализирана.

Стоянович, водил за последно „Рига“, дойде в София в събота и незабавно се срещна с базата на клуба. След това той седна на договаряния със притежателя Спас Русев, а финалните диалози бяха в неделя. На тях участва и изпълнителният шеф Красимир Иванов.

Очаква се Стоянович да бъде разгласен публично като нов треньор на „Левски“ през новата седмица. Преди това обаче управлението би трябвало да се раздели и с Делио Роси. Италианецът не води отбора против „Ботев“ (Пловдив), а на скамейката бяха Тодор Симов и Георги Тодоров.

 В своята кариера, словенският експерт е ставал 3 пъти първенец – два с „Домжале“ и един път с „Цървена звезда“. Водил е още националния тим на Словения, „Целие“, „Лиерс“, „Чанчун Ятай“, „Слован“ и „Ливар“.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР