Слави Трифонов спечели много пари с арогантност! Той е предател

...
Слави Трифонов спечели много пари с арогантност! Той е предател
Коментари Харесай

Владо Даверов: Слави е селска амбициозна посредственост и предател на нацията!

" Слави Трифонов завоюва доста пари с надменност! Той е изменник на нацията! "

С тези тежки думи писателят Владо Даверов разгласи мнението си за новия политически водач пред „ България Днес “. Сценаристът на именития филм  „ Вчера " признава, че в никакъв случай не е имал високо мнение за Слави Трифонов.

„ Той не е доста интелигентен, само че със своята надменност печели доста пари. Трудно можеш да му се противопоставиш, той е доста настъпателен, доста нападателен, доста напорист. Това са качества, които одобрявам в хората, само че би трябвало да са с известна мярка ", разкрива мнението си Даверов.

Авторът на романа „ Прайм Тайм “, който разказва живота в малкия екран, не утвърждава егоизма на Слави и екипа му. Той е безапелационен, че екипът на „ ИТН “ няма визия по какъв начин се ръководи. Според него те бягат от властта. „ Да тръгнеш след Слави значи, че напълно си изгубил мозъка си. Толкова ли се е чалгализирала нацията? Нито за момент не съм си помислил, че Слави ще направи кабинет. Той няма визия какво да го прави, по какъв начин да го ръководи. Той знае по какъв начин се прави шоу.

Слави не е нищо друго с изключение на селска амбициозна незначителност. Готова е глави да реже,  за да реализира задачите си “, споделя още Владо Даверов.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР