Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна почивка и

...
Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна почивка и
Коментари Харесай

Слави Трифонов топи килограми плашещо бързо след операцията, вече не може да...

Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна отмора и разгласи, че влиза в политиката, изменен до неразбираемост, видяха предишния петък вечерта феновете на bTV. На 15 септември водещият откри „ Шоуто на Слави ” седнал зад бюрото си, като не стана нито един път от стола си. Камерите скриха от публиката полюшващата му се походка, както и фрапантно вталената му фигура, написа " Уикенд ". Истината е, че след тежката 5-часова интервенция за промяна на тазобедрената става, която Дългия претъпря през лятото, от напомпаното му с мускули тяло към този момент няма и помен. Причината 2-метровия водещ да стопи над 20 кг от тежестта си е, че от няколко месеца не е стъпвал във фитнес залата, в която преди прекарвал всеки ден по час-два. В началото на кариерата си шоуменът напомпа мускули и се трансформира в същински великан за нула време. Той реализира тези резултати с помощта на упоритите тренировки във фитнес залата, която си направи у дома, а като допълнение приемаше скъпи хранителни добавки и бе минал на специфичен хранителен режим.

След тежката интервенция, по гледище на лекарите, Слави бил заставен да постави завършек на спортните си занимания. Освен това Дългия накуцвал с единия си крайник и придвижванията му били мощно затруднени. След нелепия случай, който претърпя през 2009 година, левият му крак бе станал по-къс от десния.

След като се потроши в банята на хотелската си стая, по време на турне в Стара Загора, Слави хвърли много пари за рехабилитация, само че положението му не е за завиждане. За негово злощастие при самия удар на хлъзгавите плочки Дългия получил фрактура на костта под ябълката на тазобедрената става. Крака му бил закрепен от лекарите с помощта на пироните, само че все пак Трифонов усещал болежка понякога.

Трите титаниеви пирона в левия му крайник предизвиквали безчовечен болки даже когато си Дългия почива, по тази причина той бил изправен пред алтернативата да заменят пироните с нови или да му слагат изкуствена тазобедрена става. Слави предпочел по-сложният и непосилен, само че по-дълготраен и сигурен вид да заменят потрошената му става с протеза. Трифонов имал опция да направи 5-часовата интервенция при най-хубавите хирурзи в немска клиника, само че се доверил на родните медици. Преди промяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предходната пъргавина на крайници му и даже още веднъж ще може да върви на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да не помни за тичането, както и всевъзможни тежки физически действия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР