Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна почивка и

...
Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна почивка и
Коментари Харесай

Феновете Изстинаха! Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Любимия Шоумен Слави Трифонов!

Слави Трифонов се завърна на екран след 2-месечна отмора и разгласи, че влиза в политиката, изменен до неразбираемост – увериха се феновете на Би Ти Ви. На 15 септември водещият откри шоуто си, седнал зад бюрото си, като не стана нито един път от стола си. Камерите скриха от публиката полюшващата му се походка, както и фрапантно вталената му фигура – написа „ Уикенд “.

Истината е, че след тежката 5-часова интервенция за промяна на тазобедрената става, която Дългия претърпя при започване на лятото, от напомпаното му с мускули тяло към този момент няма и помен. Причината двуметровият водещ да стопи над 20 кг от тежестта си е, че от няколко месеца не е стъпвал във фитнес залата, в която преди прекарвал всеки ден по час-два. В началото на кариерата си Слави Трифоновнапомпа мускули и се трансформира в същински великан за нула време. За своите близо 2 метра той тежеше 135 кг и нямаше грам непотребна лой.

Слави Трифонов дотам се бе запалил по тренировките, че си бе направил фитнес зала в дома си. По този метод не пропускаше и ден без тренировки. След тежката интервенция обаче по гледище на лекарите Дългия бил заставен да постави завършек на спортните си занимания. Освен това шоуменът накуцвал с единия крайник и придвижванията му били мощно затруднени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР