Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави академичното ръководство,

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави академичното ръководство,
Коментари Харесай

Заместник-министър Стоян Андонов присъства на тържествено събрание по случай 24 май в НСА „Васил Левски“

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов поздрави академичното управление, преподаватели и студенти на НСА „ Васил Левски “ по време на тържествено заседание по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност – 24 май, оповестяват от Министерството на младежта и спорта. 

„ Изключително се веселя, че в навечерието на този ярък празник съм измежду Вас. Пожелавам на всички Вас непримиримост и да продължим всичко това, което доста генерации преди нас са основали “, съобщи Стоян Андонов в Аула Максима на НСА „ Васил Левски “.

Той връчи на ректора на висшето образователно заведение проф. Красимир Петков приветствен адрес от министъра на младежта и спорта Георги Глушков. 



На церемонията бяха връчени дипломите на придобилите просветителна степен „ лекар “ и университетските длъжности „ професор “ и „ доцент “ в последната половин година. 

Заместник-министър Андонов се включи в шествието за поднасяне на цветя пред барелефа на Светите братя Кирил и Методий. Стоян Андонов взе участие и в засаждане на дръвче в парка на НСА „ Васил Левски “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР