Слави Трифонов постъпи много жестоко с Ванката. Иван Атанасов, познат

...
Слави Трифонов постъпи много жестоко с Ванката. Иван Атанасов, познат
Коментари Харесай

Жестоко! Слави Трифонов побесня и изпъди най-верния си служител

Слави Трифонов постъпи доста грубо с Ванката. Иван Атанасов, прочут като Ванката от „ Шоуто на Слави “, се намъчил много тези дни.
Култовият зевзек, когато Слави държи под крилото си и даже го направи синоптик в малкия екран си, в този момент получил нечовечен удар от своя покровител.
Ванката му служил правилно и се трансформирал в момче за всичко на Слави. Не е загадка, че учиндолеца има пикантен манталитет, макар че се грижи за подчинените си и ги има за свое семейство.
Но Ванката получил подобен крепък пестник от шоумена, че още бил в потрес от кое място му е пристигнало.Той загазил поради коронацията на британския монарх Чарлз Трети.
Вечерта, когато казвал времето, задачата на Ванката била да каже имитация за слагането на короната на британския монарх.
В тази връзка клетникът се опитал да репетира думите „ коронацията на Чарлз “. Но колкото и да се стараел, не се получавало нищо повече от ломотене. Заради съгласните „ р и л “, които не успявал да изговори, написа kliuki.bg.
Цяла седмица преди коронацията Ванката репетирал. Но той съумял само да изтезава целия колектив и да вбеси до прекаленост шефа си Слави Трифонов. В края на краищата на паметния ден Дългия го изритал от шоуто и не му разрешил даже да влезе в ролята си на синоптик.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР