„Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България. „Има

...
„Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България. „Има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България


„ Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България. „ ИТН “ се трансформира в деструктивна мощ в българския политически живот “, сподели водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов в „ Тази заран “.

„ Ние трансформираме изборите в ден на откритите порти за българската политика и влизат от ден на ден инцидентни хора “, добави той.

Иванов очерта тъмен сюжет за страната – по думите му ще има едни избори на есен, които ще доведат до още по-трудно и невероятно сформиране на кабинет. Според него това значи, че пролетта на 2023 година отново ще гласуваме.

„ Този избор на съмнение в действителност остава доста малко други възможности. Вместо да влагаме изпитание в мъчно създаване на разговор, тези партии би трябвало да се трансформират надълбоко, с цел да станат вероятен сътрудник “, сподели Иванов.

„ Страната се тласка към още по-сериозна рецесия. Това го направиха от новата коалиция „ Ориент експрес “, която смъкна кабинета без да има проект. До такава степен не знаят какво следва, че отхвърлят да застанат едни до други “, сподели водачът на „ Демократична България “.

„ Тези хора са част от казуса, които се пробват да се върнат на масата и да получат европейска индулгенция “, добави той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР