362 са кандидатите за народни представители от Пловдив град. Мераклиите

...
</TD
>362 са кандидатите за народни представители от Пловдив град. Мераклиите
Коментари Харесай

362 кандидат-депутати от Пловдив

362 са претендентите за народни представители от Пловдив град. Мераклиите са излъчени от 31 регистрирани политически обединения. Те ще се съревновават за, предава кореспондент на Plovdiv24.bg .

Промяна в листите е допустима в 3-дневен период, само че действително може да се случи и след отпечатването на бюлетините с имената в изключителни случаи, какъвто да вземем за пример е гибел на претендент. Единици са тези, които в предходни избори сами са се отказали и нормално това е, когато не е поискано единодушието им, а са включени в листа, разяснява за медията ни ръководителят на РИК-16 Калоян Сухоруков.

Кандидатите за депутати от Пловдивска област се оказва, че са доста по-малко от градските листи. За 11-те мандата в 17 МИР се състезават 322 души.

Повечето обединения, участващи в предварителните избори на 9 юни, излъчват цялостни листи. Няколко политически субекти кандидатират по един, двама или петима души, с което явно единствено декларират пред обществото наличието си. При параленост на имената може да се види, че някои участват и в градската, и в регионалната листа на съответната партия или коалиция. Пълните описи с всички имена може да се види на уеб страниците на РИК-16 и РИК-17.

Междувременно на основната пешеходна улица в Пловдив стартира издигането на предизборните павилиони за акцията, която публично започва в 00:00 ч. на 10 май.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР