Слави Трифонов не отрече да е съветвал Мая Манолова да

...
Слави Трифонов не отрече да е съветвал Мая Манолова да
Коментари Харесай

Слави не отрече, че е съветвал Манолова да не се кандидатира за кмет срещу ГЕРБ

Слави Трифонов не отхвърли да е съветвал Мая Манолова да не се кандидатира за кмет на София на изборите през 2019 година Трифонов обаче акцентира, че това е бил персонален диалог и не разяснява какви са му били претекстовете да я разубеждава да се изправи против кмета на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

" Но тя беше в друга роля, аз бях в друга роля . Не си припомням дали и по какъв начин тъкмо съм я убеждавал, най-вероятно е по този начин. Тя беше сполучлив омбудсман, доста самоотвержена, грижеше се доста за хората. И се сприятелихме поради това, че имаше отворено пространство в нашето шоу тогава. Водили сме доста диалози. Ако е имало подобен диалог, той е бил на база на персонални взаимоотношения, настрана на общественото пространство и настрана от отговорността на политическите решения . Това е персонален диалог ", сподели Трифонов в изявление пред Петър Волгин по БНР в събота.

За това, че Трифонов я убеждавал да не се кандидатира за кмет, Манолова за пръв път заяви тази седмица от парламентарната естрада, реагирайки на зам.-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, който описа по какъв начин са протекли договарянията за държавно управление с " Демократична България " и " Изправи се БГ " Ние идваме ".

Той удостовери, че партията му " ИТН " никога няма да поддържа съставянето на държавно управление с мандата на друга политическа мощ, откакто Има Такъв Народ не съумя да направи кабинет с първия мандат.

Трифонов съобщи, че депутатите от Има Такъв Народ ще създадат всичко допустимо да се решат значими за страната проблеми, да вземем за пример с бюджета, Covid рецесията и други, като това може да стане единствено в Народното събрание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР