Слави Трифонов дочака Мария Габриел. В свой коментар във Facebook

...
Слави Трифонов дочака Мария Габриел. В свой коментар във Facebook
Коментари Харесай

Трифонов дочака Габриел: Типично по европейски нищо не каза

Слави Трифонов дочака Мария Габриел. В собствен коментар във Фейсбук той написа, че тя типично по европейски не е споделила какво е бъдещето на сглобката.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

Изчаках Мария Габриел да излезе и да даде изясненост, ще се разпада ли най-сетне тая сглобка или няма да се разпада. Очаквах, че отговора ще е “или – или ”, т.е. тя или ще каже “отиваме на избори 2 в 1, тъй като не можем да се понасяме ” или “продължаваме да се обичаме, макар, че се караме ”.

Типично по “европейски ”, тя не сподели нито едното, нито другото

Каза, че няма да подпише въпросния меморандум, което аз го разгадавам като “днеска няма да си играем, само че на следващия ден ще се разберем ” или пазарлъка продължава.

Горчиво и честито – печеливши са младоженците!

По-рано Слави Трифонов написа:

Седя и очаквам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди. Това е толкоз неуместно, че напряко е безумно. Щях да кажа и жалко, само че желая да съм учтив. Ама истината е, че е пъклен жалко. Ние, уважаеми другари, които сте фенове, участници и гласоподаватели, сме очевидци на един неприличен водевил. Всъщност, той е неприличен и в същото време нахален. Тези, които пристигнаха, с цел да изчегъртат другите, в началото се събраха, а в този момент ще се избият пред очите ни, тъй като не могат да разделят страната.

Тези, които пристигнаха на власт, тъй като са “промяна ”, в този момент дружно с другите, които трябваше да бъдат изменени не могат да разделят властта

Все едно властта и страната са баница, а те са гладни крадци. Само дето тази баница е България. Всички ние. Семействата ни. Мечтите ни.

Очакванията ни. Надеждите ни. И всеки, който има власт, би трябвало да подхожда с почитание, морал и отговорност към всички нас. Всъщност защо се карат. Карат се по какъв начин да разделят самостоятелните регулаторни органи. Забележете – самостоятелните.

Такива би трябвало да са по закон. Независими

А те, като на една селска сергия, се пробват да си ги поделят сред техните партии. Нагъл политически пазарлък. Това, уважаеми сънародници, е чиста политическа корупция.

Явна политическа корупция. Открита политическа корупция. Политици назначават техни хора в държавни институции, с цел да могат да крадат безнаказано. Това е.

Но дано забележим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, тъй като по този начин е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, тъй като властта и облагите от нея са по-важни. Аз персонално залагам на второто.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР