Слави Трифонов днис коментира във фейсбук темата с бежанците, които

...
Слави Трифонов днис коментира във фейсбук темата с бежанците, които
Коментари Харесай

Трифонов: Тези, на които вярвате, ви лъжат

Слави Трифонов днис разяснява във фейсбук тематиката с бежанците, които биват връщани.

Ето какво написа той:

" Явно една от главните борби, която се води сега, е борбата сред лъжата и истината. Битка откогато свят светува, само че, сега, поради това държавно управление, което ръководи България и поради хората, които го поддържат, тя е прекомерно настояща. Ежедневна. Постоянна. Присъстваща във всички национални медии - както се споделяше в едно остаряло списание “Паралели ” – “Невероятно, само че факт ”! И всички ние сме участници в тази борба. Защото, съгласете се, стана някакси комплицирано да си отговаряме на въпроса - " На кого да имаме вяра? ". Това написа в профила си във Facebook водачът на ИТН Слави Трифонов.

" Ето, аз, от персонален опит, мога да ви кажа, поради персоналните си наблюдения, че Бойко Борисов е измамник, Кирил Петков е измамник и Асен Василев е измамник. А това са хората, които ръководят България. А вие ще ми повярвате ли? Сигурно някои от вас - да, други, които по принцип ме ненавиждат, несъмнено – не, единствено че, уважаеми дами и господа, които четете това сега, истината е една и на нея изобщо не ѝ пука за това, кой кого обича и кого ненавижда. И в този момент ще ви дам един образец. По някакво стичане на събитията разполагам с документ от австрийския парламент. Този документ е формалният отговор на Министерството на вътрешните работи на Австрия на запитване на депутатката Стефани Криспер ", написа още Трифонов.

По думите му документът съдържа статистика по отношение на всички процедури по задържане, депортиране и лишаване на статут на емигрант.

" За 2022 година Австрия е отправила претенции за връщане в България на 9196 мигранти и България се се съгласила да одобри назад 6619 мигранти. От документа излиза наяве още, че България се е съгласила да си върне най-вече мигранти - 6619. Следващата е Румъния, която се е съгласила да си прибере 1274 мигранти, а трета е Италия със 725…Е, Румъния били 20 милиона, а Италия 60 милиона. Голям праз. Ние сме дребни, само че смели! ", добавя Трифонов, представен от Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР