Цялата ни кампания е да се върнем при хората, защото

...
Цялата ни кампания е да се върнем при хората, защото
Коментари Харесай

Кирил Петков: Трябва да счупим връзката на Борисов с Пеевски

Цялата ни акция е да се върнем при хората, тъй като властта е при хората, не при политиците. От Борисов нищо не зависи, от Пеевски нищо не зависи, в случай че задоволително хора излязат и кажат „ желаеме естествени институции “.

Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ и съпредседател на обединението ПП-ДБ Кирил Петков в изявление пред.

Прозрачността е най-големият инструмент. Трябва да светнем всички камери и прожектори, да стане ярко и да има бистрота, съобщи Петков. Той е в Бургас, където лидер на листата на ПП-ДБ е ротационният министър председател акад. Николай Денков.

„ Другият модел е „ влизаш в тъмна стаичка, договарят се трима политически водачи, поставят 4 имена и се афишира на публиката. Това не може да продължи по този начин се е предписание последните 30 години. Ние споделяме „ айде, да пуснем лампата да стане ярко, да забележим кои са най-хубавите, не за нас политиците, а за целия български народ “, даде образец по какъв начин да не се вършат процедурите за регулаторите Кирил Петков.

Според него ДАНС измислят компромати и като подобен уточни актуалният, че с Лена Бориславова са фалшифицирали документи, като членове на Неправителствени организации, което избавя морски плажове.

„ Явно не могат да ни оборят на действителните хрумвания, по какъв начин България да наподобява и желаят да ни набутат в калта. ДАНС е бухалката. Хубавото, е че Корал, Карадере и Иракли са непокътнати дружно с 500 м линия зад тях “, съобщи Кирил Петков.

И добави: Ние обявихме война на превзетата страна още в последния месец на Народно събрание. Казахме, че без промени в службите, правосъдна промяна и в регулаторите, ще се държим по този начин, до момента в който българите имат естествени институции. И чух от службите: Ужас тези хора са тръгнали да ни сменят. Да ги успокоим, че не желаеме да ги сменяме тях с други. Единственото, което желаеме, е почтени състезания и транспарантни процедури. И България да стане естествена страна, а не двама души с телефони, дори може би един - Пеевски, да им звъни от заран до вечер и да ги командва какво да вършат. Това е борба, която ще продължи дълго време. Ние разбираме, само че не се тормозим.

Според водача на Политическа партия „ ДАНС има над 2000 чиновници и могат да бъдат впрегнати всеки ден да измислят по нещо като компромат ".

За свалянето на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков Петков изясни: ГЕРБ и Движение за права и свободи не имат всичко в страната. Голяма неточност направихме, влизайки в това ръководство преди 9 месеца. Ние не осъзнавахме какъв брой е подвластен Борисов от Пеевски. Той е извънредно подвластен от Пеевски и в този момент към този момент го знаем. Желязков си отиде, в това число и Мария Габриел беше в приложимост, не тъй като не са свестни хора. Това е зависимостта на Борисов от Пеевски, който накара Желязков да направи тези нарушавания с шефа на НЗОК и да му гласоподава оставка. А Габриел да вкара министри, които не бяха съгласувани.

„ Нашата цел е да осветим тази връзка на Борисов, че е подвластен от Пеевски и не може да взима самичък решения. И ние споделяме, че ще седнем на масата за договаряния следи изборите, в случай че тази взаимозависимост бъде скъсана. Не желаеме нагласен мач. Но явно Пеевски би трябвало да загуби властта, която има, а господин Борисов по някакъв метод би трябвало да се отърве от зависимостта от него “, сподели Кирил Петков.

Категорично отхвърли признанията на Пеевски, че му се е молил да го сдобри в Борисов:

" Никога не съм се молел на никой, това са нелепости ".

Неговото виждане е, че „ в действителност не зависи от тях и от нас, само зависи от българските жители “.

„ В двете паралелни страни хората би трябвало да изберат. В единия случай гласоподават като човек за акад. Денков, просветен, образован, схваща от обучение, ще даде опция на пътя на развиване на България. Другият случай Пеевски или Борисов, получавате и двамата и се връщаме към така наречен постна пица с бухалки. Всъщност властта не е нито при нас нито при тях, при хората е “, разяснява Кирил Петков.

Той описа, че вървят от град на град, залите са цялостни и хората са във екстаз, „ тъй като усетиха властта във личните си ръце “.

„ Ние ще вървим от град на град да овластяваме хората и да им споделяме „ властта е при вас! “, даде обещание водачът на „ Продължаваме промяната “.

За разликата от 7% с ГЕРБ при социологическите изследвания, той изясни, че това са „ периферии, които се чудят дали да гласоподават или не “.

„ Ние ще създадем за наши гласоподаватели, почувствани афектирани от сглобката, да ги активираме, това са тези 7 – 8% “, надява се той.

И даде обещание, че ПП-ДБ няма да разрешат да се разцепи демократичната общественост, която има 700 000 души.

„ Те ще стартират да се преценяват, няма къде да вървят. В последните 30 години те се пробват да разцепват демократичната общественост “, съобщи Петков.

Този път купеният избор ще е с големи числа, чухме, че този път ще заплащат по 500 лева, действително 100 000 гласа ще купят за 50 млн. лева с корупционни пари, разгласи Кирил Петков.

„ Може би да се простим на гласоподавателите ни, че не осъзнавахме тази взаимозависимост Борисов – Пеевски и би трябвало да се счупи, да описваме историята по какъв начин ще продължим след изборите и е значимо е да чуят хората, че избавител няма, избавител няма и да описваме приказката за Неволята “, съобщи той.

И удостовери, че Бойко Рашков е в листата на ПП-ДБ, тъй като „ беше измежду борците против корупцията “.

Петков предизвести политическите си съперници, че не може да лъжат непрекъснато, тъй като в приказката „ Лъжливото овчарче “ на третия път никой не има вяра.

„ Нашата общественост, нейната заедност ни прави мощни, не е функционалност на позиции и постове, а на идея. Научаваме си уроците и разбираме, че единствено дружно можем. Ставаме незаобиколим фактор “, безапелационен е Петков и регистрира като неточност, че договарянията за ротацията не са били обществени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР