Слънцето започна все по-често да се показва с настъпването на

...
Слънцето започна все по-често да се показва с настъпването на
Коментари Харесай

Пореден отбор от шампионата е недоволен след гостуване на Лудогорец

Слънцето стартира все по-често да се демонстрира с настъпването на пролетта, само че под него нищо ново - тим у нас е неудовлетворен от съдийството при посещение на Лудогорец, стартира любопитен материал на сътрудниците от " Тема Спорт ". Ето по какъв начин продължава той:

" Този път пропищя треньорът на Черно море Илиан Илиев, откакто отборът му бе ощетен, с цел да се стигне до загубата с 2:3. Най-вероятно поради думите му, казани след срещата, ДК, която е " безпределно кардинална ", ще го накаже сурово. Или като един възрастен ще напляска крепко " провинилото " се дете, което просто се пробва да каже истината: " Второто полувреме е въплъщение на българския футбол. Пълна излагация от съдията. Няма какво да разясня такива момчета като основния арбитър. Те са поставени да слугуват. Знаеше се, че в случай че Лудогорец не завоюва, а ЦСКА победи, отива на огромна разлика ", сподели Илиан.
 Анатоли Нанков: Ако ЦСКА е непрекъснат, ще бъде първенец!
Анатоли Нанков: Ако ЦСКА е непрекъснат, ще бъде първенец!

" Въпреки тематиката с упоритостта на Лудогорец по всички посоки "

Той обаче не е единствен. В последните осем домашен дуела на Лудогорец цели 4 тима, в това число варненци, пропищяха от съдиите след мач в Разград. А 50% си е една много сериозна наклонност. За съпоставяне в същия брой семейства на алените, последните 8, нито един от гостуващите клубове не нададе писък от арбитрите... Случайност?! Едва ли. Значи на едните свирим по един метод, а на другите по радикално друг.

И по този начин да отидем към последните 8 турнирни семейства на Лудогорец, приключили с мача против Черно море оня ден. Първото от тях бе с ЦСКА. Червените показаха безапелационното си неодобрение към Кабаков и потреблението на системата ВАР след мача на 10 октомври предходната година. Имаха искания за две дузпи и след срещата излязоха с позиция. " Използването на системата ВАР предизвика редица въпроси измежду доста клубове, в това число и у нас. Оставаме с усещане, че липсват безапелационни правила, които да дефинират по кое време ВАР се намесва и по кое време - не. Не виждаме явен принцип, по който съдиите в буса приканват основния рефер да изгледа самичък противоречиво състояние. Буди неразбиране фактът, че при идентични обстановки в разнообразни мачове решенията не се взимат въз основата на справедливи критерии. Напълно наясно сме, че крайното решение е в ръцете на основния арбитър, само че не сме наясно за какво да вземем за пример Георги Кабаков не прегледа самичък както обстановката, в която Жираир Шагоян беше избутан в тил в наказателното поле, по този начин и ситуацията, при което има игра с ръка на футболист на Лудогорец (б.р. - Нонато), още веднъж в наказателното поле ", установяваха от ЦСКА.
 От футболния съюз благодариха на полицията за мача в Бистрица
От футболния съюз благодариха на полицията за мача в Бистрица

Органите на реда са се справили безупречно

Само 13 дни по-късно пропищя и Ботев Пд след загубата с 0:1 в Разград. Главният арбитър Иво Андреев анулира изцяло постоянен гол на канарчетата още в 10-ата секунда благодарение на системата ВАР, откакто му се " привидя ", че има нарушаване на Ману против Шоу преди попадението на Брахими. Логично и жълто-черните излязоха с позиция на уеб страницата си: " ПФК Ботев няма подозрения, че главните правила и протоколи за потребление на системата ВАР в българското състезание са нарушени и не дават отговор на стандартите на ФИФА. Първият принцип за подкрепяне на рефера е: единствено при положение на " ясна и явна неточност " или " сериозен пропуснат случай ", което беше нарушено. Настояваме реферите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров да бъдат отстранени от мачовете на Ботев до края на този сезон ", приканиха пловдивчани след гостуването си в Разград.

След единствено още седем дни - на 30 октомври, съдиите порязаха и Септември при визитата му на Лудогорец. Босът на столичани Румен Чандъров бе гневен от рефера Георги Иванов. " Това беше Баташкото кръвопролитие във футбола. Клане, осъществено от проведена незаконна група - съдиите, хората на ВАР и шефа на футболните рефери у нас. Вижте, Лудогорец е доста по-добър тим от нас, хегемон в българския футбол, само че за какво съдиите по този начин ни режат главите. Този Кашай ли е, Машай ли е, какъв е, би трябвало да вземе ограничения. Трябва на секундата да изхвърли най-малко за една година от съдийството тези нарушители съдиите и хората от ВАР ", съобщи Чандъров пред Блиц.

" Чуждестранният легион на Разград се изправи против българските спартанци от Септември. Но всякакви незаконни господа, наречени съдии, ни отсякоха главите. И по тази причина моля към крути ограничения ", сподели още предприемачът. И неговите думи обаче останаха глас в пустиня. Така единствено за 20 дни през октомври 3 тима бяха порязани грубо при гостуванията си на Лудогорец. Още с началото на пролетния дял картината стартира да се повтаря. И Черно море мина по реда си. Да се готви идващият...
 Стенли Петров поддържа Черно море и съобщи: Бездействието против едно зло е еднакво на съдействие с него!
Стенли Петров поддържа Черно море и съобщи: Бездействието против едно зло е еднакво на съдействие с него!

" Неправдата и задкулисието, дълги години затъмнява и подтиска развиването на българската футболна промишленост като цяло "

ПОСЛЕДНИТЕ 8 МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ У ДОМА В ЕЛИТА

10.10.22 ЛУДОГОРЕЦ - ЦСКА 2:1 Гостите с искания

23.10.22 ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ ПД 1:0 Гостите с искания

30.10.22 ЛУДОГОРЕЦ - СЕПТЕМВРИ Структурни фондове 3:1 Гостите с искания

13.11.22 ЛУДОГОРЕЦ - ФК ЦСКА 1948 Структурни фондове 1:1 Гостите без искания

01.12.22 ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 0:0 Гостите без искания

19.02.23 ЛУДОГОРЕЦ - СЛАВИЯ 2:1 Гостите без искания

05.03.23 ЛУДОГОРЕЦ - ПИРИН БЛ 0:1 Гостите без искания

12.03.23 ЛУДОГОРЕЦ - ЧЕРНО МОРЕ 3:2 Гостите с искания

ПОСЛЕДНИТЕ 8 МАЧА НА ЦСКА У ДОМА В ЕЛИТА

14.08.22 ЦСКА - СЕПТЕМВРИ Структурни фондове 1:0 Гостите без искания

29.08.22 ЦСКА - ФК ЦСКА 1948 Структурни фондове 2:1 Гостите без искания

11.09.22 ЦСКА - СЛАВИЯ 2:0 Гостите без искания

03.10.22 ЦСКА - ПИРИН БЛ 2:1 Гостите без искания

15.10.22 ЦСКА - ХЕБЪР ПЗ 4:0 Гостите без искания

06.11.22 ЦСКА - ЛОКО Структурни фондове 0:0 Гостите без искания

18.02.23 ЦСКА - БОТЕВ ПД 3:1 Гостите без искания

04.03.23 ЦСКА - ЛОКО ПД 1:1 Гостите без искания

 Лудогорец си изпати поради непочтено държание на своите почитатели
Лудогорец си изпати поради непочтено държание на своите почитатели

Получи най-сурово наказване от ДК
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР