Сладките ни привличат с вкуса си, но излишната захар е

...
Сладките ни привличат с вкуса си, но излишната захар е
Коментари Харесай

Как да спрете да ядете сладко: 10 полезни съвета

Сладките ни притеглят с усета си, само че непотребната захар е нездравословна за здравето ни. Ако решите да преразгледате потреблението на сладко и да се научите да контролирате това предпочитание, тогава ние ви предлагаме 10 ефикасни метода и съвета, които ще ви оказват помощ да съумеете. 

Кога да се откажем от сладкото

Отказът от сладкиши е целесъобразен, в случай че:
Проблеми с тежестта. Ако не харесвате тежестта си и желаете да свалите непотребните килограми, тогава намаляването на приема на захар е отлично начало. Проблеми със зъбите. Голямо количество сладка храна способства за образуването на кариес. Избягването на сладкиши ще помогне за възстановяване на здравето на зъбите ви. Постоянна отмалялост. Сладкото дава внезапен прилив на сила, само че по-късно има и внезапен спад. Намаляването на приема на сладко ще ви помогне да се чувствате постоянни през целия ден. Диабет. Ако имате проблеми с кръвната си захар, прекъсването на сладкото може да ви помогне да стабилизирате положението си.
10 съвета по какъв начин да се откажете от сладкото
 Премахнете сладките от къщата . Ако имате сладкиши на разположение, е по-вероятно да ги ядете. Премахването на всички сладкиши от къщата е първата стъпка, с която би трябвало да започнете. Планиране на менюто . Организирайте дневното си меню авансово, с цел да включите здравословни други възможности на сладките закуски. Увеличаване на приема на протеини и фибри . Протеините и фибрите могат да ви оказват помощ да се почувствате сити по-бързо, като по този метод понижават желанието ви за сладко. Понякога възприятието на апетит може да бъде комплицирано с жадност . Затова си коства да пиете повече елементарна вода, с цел да намалите желанието за сладкиши. Здравословни и здравословни закуски. Винаги дръжте вкъщи нискомаслено кисело мляко, ядки и плодове. Те ще бъдат чудесна опция на сладките закуски. Моля, прочетете деликатно етикета, преди да закупите артикул . Много храни, като салами и разнообразни сосове, могат да съдържат доста скрита захар. Медитация . Стресът усилва желанието за сладко. Опитайте една от техниките за медитация, с цел да намалите напрежението. Постепенно понижаване на сладкишите в диетата . Не е належащо да премахвате всички сладкиши едновременно, защото най-вероятно няма да издържите толкоз дълго. Постепенно намалете приема, с цел да може тялото ви да се приспособява. Спорт . Занимавайте се с физическа интензивност, която също понижава напрежението и надлежно желанието за захар. Самодисциплина и положително мислене. Не забравяйте, че отводът от сладко е директен принос за вашето здраве. Стремете се към задачата си с позитивна настройка и вярвайте в себе си и силата си.
Да се ​​откажете от сладкото не е елементарно, само че е допустимо. Като следвате тези препоръки, можете да намалите приема на захар и да подобрите здравето си. И най-важното, не се карайте, в случай че ядете нещо сладко. Ние всички вършим неточности. Просто се върнете на пътя и продължете напред. 

[gallery]7286[/gallery]
 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР