Скорошно проучване на Американския център по превенция на контрол на

...
Скорошно проучване на Американския център по превенция на контрол на
Коментари Харесай

Ето какво трябва да знаете за аналния секс, ако тази вечер ще палувате /18+/

Скорошно изследване на Американския център по предварителна защита на надзор на заболяванията разкрива, че 36 % от представителките на нежния пол и 42 % от мъжете са го опитвали. Едно нещо е несъмнено: Няма значение какъв брой сте любопитни и спонтанни, наложително коментирайте желанията си с колегата и се подгответе деликатно за този акт.

1. Не би трябвало да боли
Дискомфортът при първото навлизане е обезпечен, само че като цяло аналният секс не би трябвало да боли. Ако тя има хемороиди или стомашни проблеми, изобщо не експериментирайте. Винаги използвайте лубрикант – за разлика от вагината, анусът не основава лубрикация при възбуденост.

2. Тя няма да се „ разтегне “
Анусът ще се разтегли толкоз, доколкото да одобри играчката и пениса, само че след това ще върне предходния си размер.

3. Аналният секс може да докара до оргазъм
Според доста практикуващи даже по-силен от вагиналния!

4. Задължително го правете постепенно
Секс специалистите поучават първо да ѝ докарате оргазъм, с цел да може тялото и да се отпусне и тогава да опитате в другата дупка. Задължително правете всичко доста постепенно и в случай че я боли или не се усеща добре, спрете. Не забравяйте: действителният акт не е като порно!

5. Опитайте с играчка
Така тя ще има визия какво ще бъде чувството и ще може да привикне към това да има нещо твърдо в аналния отвор. Започнете с по-малък размер и доста лубрикация.

6. Ако тя не желае, не я карайте принудително
Макар че доста мъже и дами считат аналния секс за наслаждение, това не е по този начин при всички. Сексът би трябвало да носи приятни страсти, да е занимателен и релаксиращ. Не е наложително да променяте „ репертоара си “, единствено тъй като и другите го вършат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР