Скоро ви разказахме, че Бар Рафаели бе осъдена на 9

...
Скоро ви разказахме, че Бар Рафаели бе осъдена на 9
Коментари Харесай

И богатите си плащат за грешките: Бар Рафаели започна работа, а майка ѝ е в затвора

Скоро ви разказахме, че Бар Рафаели бе наказана на 9 месеца общественополезна активност, защото тя беше приета за отговорна по обвиняване за укриване на налози. Нещо повече - зад решетките отива майката на модела, Ципи, която получи 16 месеца затвор. 35-годишната Бар Рафаели и майка ѝ бяха упрекнати през юли, че са укрили доходи от близо 10 млн. $, оповестява Фокснюз. Така съгласно решението на съда двете с майка ѝ би трябвало да платят близо 1,5 млн. $ санкции и такси на страната. 

Сега обаче присъдата влиза в деяние. Израелският супермодел дойде в център за хора с разнообразни проблеми. Представител на затворническите управляващи удостовери, че Бар Рафаели към този момент е почнала да извършва решението на съда. Тя ще работи пет дни седмично. Майката на Бар Рафаели пък е пристигнала в единствения женски затвор в Израел - Неве Тирза за 16-месечна присъда.

Виж още: Никога не е късно да успееш, а той е доказателството

Бар Рафаели стана световноизвестна през 2007 година Тя имаше и необятно отразена в медиите връзка с артиста Леонардо ди Каприо, само че двамата се разделиха през 2011 година

Според обвиняването Бар Рафаели е спечелила 7,2 милиона $ в интервала 2009 г.- 2012г., за което време твърди, че е живяла в чужбина, с цел да избегне заплащане на налози.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР