Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът

...
Скоро ще се проведе поредното издание на конкурса Playmate. Бизнесменът
Коментари Харесай

Стоте манекенки: Очаквам на Плеймейт да се явят разкрепостени кандидатки - slava.bg

Скоро ще се организира следващото издание на състезанието Playmate. Бизнесменът Христо Сираков, който персонално сортира кандидатките споделя какви би трябвало да са девойките и какви са условията към тях.

"Не чакам кандидатките да са секси, красиви и провокативни, защото персонално ги предпочитам и няма по какъв начин да не са такива. Очаквам съществено отношение към състезанието и всичко обвързвано с него. Изявите са доста, организацията е комплицирана и го изисква. Винаги запитвам кандидатките какъв брой е огромно желанието им да вземат участие в състезанието от 1 до 10. И при отговор под девет се разделяме вечно. Не одобрявам когато хората вършат нещо, без да са уверени че го желаят на макс, а определените са единствено 12 ".

Сираков изяснява, че искащите могат да се записват на формалния уебсайт playboy.bg,, само че в случай че изпитват техническо усложнение мога да изпратя мейл с име години, телефон за противоположна връзка и свои фотоси на сast.рlaboy@ gmail.com.

За намесата на пластичните хирурзи в хубостта Христо Сираков споделя:

"Всичко прекомерно води до опасности, от време на време необратими. Повечето девойки не престават да не се харесват след 10 външни намеси по лицето и тялото си и резултатът се вижда- стартират да си наподобяват. Има една забравена дума "естетика ". За страдание всеки я схваща друго, а някои даже неправилно. Лично аз не съм срещу интервенциите, изключително при очебийна потребност. Профилът на плеймейтката изисква да е разкрепостена. Все отново естеството на списание Плейбой и състезанието го дефинират като неизбежно, само че не би трябвало да се прекалява. 12 разкрепостени на едно място мъчно се управляват, даже от мен ".

Бизнесменът споделя, че е целесъобразно кандидатките да могат да готвят. Задължително е да са чаровни и интелигентни, а дали са брюнетки или русокоски е все тая.

В изявление пред „ България Днес” българският Хю Хефнър споделя, че харесва прякора си Стоте манекенки, тъй като произходът му бил прочувствен за него и му припомня едно прелестно минало. Но въпреки това не го харесва, тъй като в действителност се интерпретира неправилно. „ Хю Хефнър повече би ми отивал като прякор”.

На въпрос дали сега има жена до себе си Сираков споделя: „ Двоумя се сред три, само че скоро едната ще отпадне”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР