SKODA разпространи първите официални снимки на новото попълнение в портфолиото си за

...
SKODA разпространи първите официални
снимки на новото попълнение в
портфолиото си за
Коментари Харесай

KODIAQ GT: Новият флагмана на SKODA в Китай

SKODA популяризира първите официални снимки на новото попълнение в портфолиото си за китайския пазар, наречено KODIAQ GT, което ще бъде представено официално пред аудитория по време на Guangzhou Motor Show (16-25 ноември). Както подсказва името на автомобила, той е създаден на базата на общоприетия KODIAQ, само че идва с изцяло преработена структура в задната си част, като крайният резултат е един динамично изглеждащ всъдеход с излъчване на купе модел.

Както към този момент анонсираха от SKODA, KODIAQ GT е предназначен извънредно за китайския пазар и ще поеме ролята на флагманско предложение за марката в страната, жителите на която имат опция вече да избират сред четири SUV предложения- KAMIQ, KAROQ, KODIAQ и KODIAQ GT.

“SKODA KODIAQ GT е значим миг с стратегията на SKODA за Китай ”, разясняват Ралф Ханшен, президент на китайското подразделение на марката. “Това е първото SUV купе в нашата моделна гама, специално разработено за китайския пазар. Уверени сме, че този състезателен и моден модел на Skoda ще бъде прелъстителен за нови групи клиенти и ще предложи още по-впечатляващо пътно чувство за нашите клиенти в Китай ”.

KODIAQ GT ще се предлага с избор сред две версии- двулитрова TSI бензинов със 186 конски сили и система за задвижване на предните колела, и двулитрова TSI с 220 конски сили, четири задвижващи колела и 7-степенна роботизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР