Скиори и сноубордисти вече карат по пистите в Боровец! Първият

...
Скиори и сноубордисти вече карат по пистите в Боровец! Първият
Коментари Харесай

Петър Попангелов и бъдещите звезди в белите спортове откриха новия сезон в Боровец

Скиори и сноубордисти към този момент карат по пистите в Боровец! Първият планински курорт в България стартира новия зимен сезон със супер въодушевление и отлични условия за ски. В 8:30 именитият български скиор Петър Попангелов и бъдещите звезди в зимните спортове от клуб „ Боровец “ пуснаха алегорично първата седалка на въжен превоз „ Ястребец експрес “. Децата и най-успешният ни играч в алпийските ски скъсаха банера Borovets is Open и дадоха публично старт на сезона. Момичетата от отбор „ Самоков “ плиснаха вода пред седалките и пожелаха сполучлив сезон на всички скиори и сноубордисти.

В 10:00 часа празникът продължи пред хотел „ Рила “ с групова фотография на Петър Попангелов с близо 100 деца, които мечтаят за победи. На пистата бяха бъдещите първенци на възраст от 5 до 20 години от „ Боровец “, „ Чамкория “ и „ Бороборд “, подпомагани от фондация „ Петър Попангелов и другари за Боровец “, както и от клубовете по ски тичане „ Рилски скиор “, по биатлон „ Боровец 2016 “ и „ Рилски състезател “ и по ски скокове „ Рилски ски скачач “. В тържеството се включи и приятелят на Боровец и член на управителния съвет на фондация „ Петър Попангелов и другари за Боровец “ Мирослав Севлиевски. Момчетата и девойките получиха лакомства от съдружие „ Здраве, екология, туризъм “ и от хотел „ Рила “.

След празненството дребните скиори се пуснаха на неподготвено съревнование на писта „ Мартинови бараки “, а Петър Попангелов им разкри някои от тайните на шампионското каране.

През целия ден на пистите в ски център „ Ситняково “ караше ски и Дядо Коледа, който раздаваше дарове на дребни и огромни. Празничният ден в Боровец приключи с обичайното факлено шоу на инструкторите от всички ски учебни заведения в курорта на писта „ Мартинови бараки “ и празнична заря.

" През тази зима в Боровец сигурно ще има по-малко опашки и повече каране, “ – сподели Росица Стойкова, управител „ Маркетинг и връзки “ на „ Бороспорт “. – „ За пръв предлагаме делнична сезонна карта, която коства единствено 500 лв. за възрастни и ще разреши на всички, които разполагат свободно с времето си да карат в действителност доста. Скиори и сноубордисти могат да употребяват и многократни карти за оборудванията в курорта. Те се презареждат онлайн през уеб страницата на Боровец и до края на януари ще бъдат с 5 % понижение. Всички, които купят многократни карти с презареждане онлайн до края на идващия месец, ще вземат участие в лотария за 10 безвъзмездни сезонни карти. Освен това увеличихме с 25 % мощността на седалковата линия „ Ястребец експрес “.

Така ще позволим на софиянци, които идват да карат в събота и неделя, да създадат допустимо най-вече спускания. “

Не изпускай! Спускай повече в Боровец през новия сезон!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР