Скиор се оплака, че е бил обект на агресия от

...
Скиор се оплака, че е бил обект на агресия от
Коментари Харесай

Бой между турист и служител на ски лифта в Банско

Скиор се оплака, че е бил обект на експанзия от чиновник на ски-зоната в Банско, разкрива. От компанията концесионер обаче дават отговор, че служителят е бил предизвикан и напсуван, и едвам тогава е използвал физическа мощ, за което към този момент е осъден с премахване. Спорът почнал по тази причина затворен ли е лифтът или не.

" Започна се, когато дойдох на междинна станция към 16 часа. Отидох при служителя и общително попитах с молба за помощ дали мога да сляза, тъй като на междинна станция има единствено черна и алена писта, които са по-трудни за каране и за напреднали скиори. Беше належащо да се кача на лифта и да продължа към по-лесна писта. Служителят ми сподели " Оправяй се, все ми е тая”. След това прекосих към фактология и логичност: " Вие сте затворили по-рано”. Получих отговор; " Оправяй се”. Разговорът ескалира с нецензурни думи от едната страна към другата. След това индивидът си разреши да прескочи загражденията и да ми нанесе удари”, споделя пострадалият Николай Авджийски.

Случилото се е снимано от задгранични туристи, пристигнали по-рано на лифта.

" За да стигне до междинна станция господинът е минал по алена писта. Нашите чиновници са му предложили да го смъкват до Бъндеришка поляна, с цел да продължи надолу. Записът на господина е манипулиран, тъй като няма никакъв тон. От нашия запис се вижда по какъв начин 12 секунди по-рано двамата си приказват до мрежата без никой никого да бие. След това служителят потегля към апаратната и господинът стартира да насочва обиди, което води до конфликта. Подобно държание не толерираме, като навреме отстранихме служителя”, уточни от своя страна Иван Обрейков, маркетинг шеф на компанията концесионер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР