Скъпи, приятели, развейте знамената. Развейте ги смело, защото тези знамена

...
Скъпи, приятели, развейте знамената. Развейте ги смело, защото тези знамена
Коментари Харесай

ВМРО развя знамената и няма от какво да се срамува

" Скъпи, другари, развейте знамената. Развейте ги самоуверено, тъй като тези флагове няма от какво да се срамят ".

С тези думи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и лидер на листите във Варна и Плевен Красимир Каракачанов закри при акцията на партията за парламентарните избори на 4 април. Закриването се състоя на емблематично място - в Двора на кирилицата в Плиска, комплекс " Стара Плиска ", а Вътрешна македонска революционна организация неслучайно го избраха, с цел да затвърдят патриотична и родолюбива линия на партията си.

И в словото си Каракачанов утвърди: Ние българите, би трябвало да спрем да чакаме някой различен да ни свърша работата, тъй като на доста от тези други, на които се надяваме, в действителност с помощта на нас имат писменост, език, Бог

Въпреки пандемията, в тази акция кандидат-депутатите от Вътрешна македонска революционна организация са се пробвали да посетят най-много обитаеми места и да се срещнат с доста хора.

Вътрешна македонска революционна организация е най-старата политическа организация в България и без нито едно леке в нашата организация, посочи Каракачанов. " За разлика от други партии ние няма за какво да се оправдаваме. Ние в никакъв случай не сме продавали България, не сме я предавали и не сме правили компромис. Както не направихме компромис и в този парламент и в това държавно управление, което участвахме ", безапелационен бе Каракачанов.

Той подсети, че Вътрешна македонска революционна организация не са създали компромис с външнополитическите фактори, които се опитвали да притискат партията. " Ние не клекнахме на Истанбулската спогодба, ние не се съгласихме да създадем взаимни отстъпки във връзка с циганската престъпност и когато обещахме нещо, го изпълнихме. Ние се опитвахме да заздравим фундамента на държавността и на този стадий съумяваме - развиването на българската войска ", посочи Каракачанов.

Много псевдополитици не харесвали активността на Вътрешна македонска революционна организация, само че Каракачанов посъветва: " Не се тормозете от сходни обвинявания на лъжеполитици, тъй като не е извънредно да се пази фамилията, не е извънредно да защитаваш родината си, не е извънредно да защитаваш езика си и не е извънредно да защитаваш своите предци и достолепието на своя народ " и даде обещание: Както го правихме тези четири години, по този начин ще го вършим и за в бъдеще - както в българския парламент, по този начин и в идващото държавно управление ".

По думите му проблемите на българския народ би трябвало да се вземат решение в България, а концепциите за развиването на България би трябвало да се раждат в главите на българските политици, сподели още Каракачанов. " Остават часове до края на тази акция - използвайте ги, с цел да достигнем до тези, които не успяхме. Използвайте ги, с цел да убедите и последните хора, които се двоумят, че няма ляво и няма дясно, в случай че я няма България. Партии постоянно е имало доста, само че България е била една и би трябвало да съществува като единна, мощна и просперираща страна ", приключи Каракачанов.

Заместник-председателят и лидер на листите в Русе и 25 МИР - София Искрен Веселинов добави, че кирилицата е оня пиедестал, посредством който българската страна основала своята просвета, своята кирилизация и точно посредством кирилицата се християнизира по-голяма част от славянството. В това отношение ние би трябвало да бъдем горди с предците си. Той напомни, че точно Вътрешна македонска революционна организация са повдигнали въпроса и върнали същинското име на кирилицата като българска писменост в националното законодателство. Това е повода, заради която избрахме да приключих предизборната си акция тук, сподели още Веселинов.

На закриването на акцията участваха още и лидерът на листата в Шумен Деан Станчев, заместник-председателят и лидер на листата във Велико Търново доцент Милен Михов, претенденти, последователи и симпатизанти на организацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР