Скъпи Козирози, основната ви характеристика през април е, че сте

...
Скъпи Козирози, основната ви характеристика през април е, че сте
Коментари Харесай

Козирози, април ви носи много романтични изненади

Скъпи Козирози, главната ви характерност през април е, че сте доста смели, енергични и нормално поемате самодейността във всичко, което вършиме, защото имате огромна сигурност и самочувствие в себе си. Когато вярвате в нещо, вие го вършиме на 100 % във всички области на живота си.

Независимо от трудностите, вие самоуверено пристъпвате към задачата. Постоянството е извънредно значимо сега. Месецът е добър за правене на дълготрайни проекти. Става ясно какво в действителност желаете да постигнете и по какъв начин можете да го извършите. Не се отхвърляйте от проектите си, даже в случай че събитията ви наподобяват извънредно неподходящи.

Дори в случай че нещата не всеки път са розови, гледайте към бъдещето с оптимизъм. Юпитер е на ваша страна и ще ви дава инерция и убеденост. Запазете този възторг за нови планове, с които желаете да се заемете в близко бъдеще. Но устоявайте на изкушението на Уран, който от време на време желае да ви изкуши да вземете прибързани решения.

 жена

Вие сте разчувствани, желаете да измененията нещо в живота си и желаете да го извършите в този момент! Без повече забавяния! Едно предпочитание е на път да се извърши, само че то ще се материализира посредством смяна на обстановка, активност или среда, тъй че би трябвало да знаете какво да очаквате.

Основните грижи през месеца ще бъдат връзките с околните ви, само че и пътуването на къси дистанции за решение на вашите персонални или професионални проблеми. Новолунието в Овен на 1 април отваря нова глава в живота ви и ви носи обилие от позитивни, лечебни и трансформиращи трептения. Ако може да се подбере идеално време да измененията съществено гледната си точка и живота си, това би било в този момент. Просто не очаквайте незабавно да видите разликата. След 5 април Венера ще излее удобното си въздействие върху вас. Очаквайте няколко чувствени, само че и сантиментални изненади.



(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР