Скъпа кола подари Гринго на Софи Маринова, за да докаже

...
Скъпа кола подари Гринго на Софи Маринова, за да докаже
Коментари Харесай

Гринго подари на Софи Маринова Мерцедес за над 100 хиляди лева

Скъпа кола подари Гринго на Софи Маринова, с цел да потвърди любовта си. 

Дядо Коледа пристигна със забавяне при обичаната от всички певица Софи Маринова. В ролята на брадатия дъртак е обичаният на изпълнителката, а точно Тодор Давидов - Гринго. 

Тя се изфука с доста скъп подарък от брачна половинка си, с който през последните 3 години не стопират да дават самун на медиите с непрекъснатите им кавги и раздели. 



В края на 2021 година Софи прибра Гринго още веднъж при себе си, откакто се бях разделили за няколко месеца. Блиц напомня, че той я беше пребил от пердах, а Софи се оказа със счупена ръка. Любовта им се оказа по-силна от всичко и двамата се събраха.

А Гринго реши да се реваншира на Софи с доста безценен подарък. Той се бръкна с над 100 бона за нов автомобил, който Софи към този момент подкара. Гринго е гледал колата да бъде комфортна за дълъг път, защото тя прекарва огромна част от времето си във возилото, кръстосвайки градовете в България за участия. 

Етрополската звезда се похвали в обществените мрежи с новата облага и благодари на Гринго, че я е направил толкоз щастлива и мечтана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР