Скандално поведение от страна на ПГ на Продължаваме промяната, която

...
Скандално поведение от страна на ПГ на Продължаваме промяната, която
Коментари Харесай

ПП направи жива верига около Рашков, спаси го от въпросите за Борисов

Скандално държание от страна на ПГ на Продължаваме промяната, която направи жива верига към министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Целта беше Рашков да бъде изведен от постройката на Народното събрание по най-бързия метод, с цел да не отговори на неуместните въпроси на публицистите по отношение на арестите на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния министър на финансите Владислав Горанов и някогашния шеф на пресцентъра на Министерски съвет Севдалина Арнаудова.

Депутати от Политическа партия даже избутаха най-безцеремонно публицисти, които се опитваха да си свършат работата. Освен това беше отворена още една врата на централния вход на Народното събрание, с цел да излезе гладко силовият министър.

След петъчния парламентарен надзор, излизайки от пленарна зала Рашков съобщи, че няма да дава изказвания и влезе в стаята на ПГ на Продължаваме промяната. Журналистите останахме да го чакаме с вяра да каже нещо по тематиката. След към 10-15 минути първо излязоха депутатите от Политическа партия, последвани от Рашков, които явно бяха инструктирани да създадат кордон към него и да го изведат от Народното събрание по този метод. Въпреки напъните на публицистите вътрешният министър не пожела да каже нищо по отношение на арестите. Единствените му думи бяха, че бърза за работа.

„ Не мисля, че беше придружаван от жива верига. А виждаше ли се, че нямаше по какъв начин да се излезе от стаята. Може ли да обясните за какво не можеше да се излезе от стаята. Ние се опитахме да излезем дружно “, съобщи малко по-късно депутатът от Политическа партия Искрен Митев.

„ Вие се блъскахте в нас. Когато излязохме от стаята, помолихме „ Колеги може ли да минем “, добави той.

Депутатът от Политическа партия акцентира, че министър Рашков е отговарял през целия ден на въпроси и незабавно беше контриран от публицистите:

„ Но не и на въпросите за задържането на някогашния министър председател “.

„ Аз не съм правил кордон на никого, пробвах се да изляза от стаята. Можеше ли елементарно да се излезе от стаята “, попита Митев и изрично отхвърли да е направена организация, с цел да се помогне на Бойко Рашков да излезе от Народното събрание без да му се задават въпроси.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР