Скандално късите и силно изрязани панталонки тип бикини, с които

...
Скандално късите и силно изрязани панталонки тип бикини, с които
Коментари Харесай

Гащичките на Лили Иванова - 1000 лева, луднаха да ги купуват

Скандално късите и мощно изрязани панталонки вид бикини, с които Лили Иванова втрещи цяла България преди дни, костват над 1000 лв..

Гащите са главен коз в новата сбирка на известна марка Dsquared2, и се продават за 1100 лв. в бутика на марката в центъра на София. В момента обаче те са изчерпани у нас.

" Имахме по един брой от всички размери, само че откакто Лили се появи с тях, на момента се свършиха. Сега чакаме отново да ни докарат ", обясни пред репотер на lupa.bg момиче, което работи в бутика.

Дантелените панталонки, които имитират впити бикини, са аранжирани с тънък деним и несъмнено не са подобаващи за дами на 84-годишна възраст, на колкото е Лили Иванова. Всички останали купувачи били млади девойки със стройна фигура.

Певицата обаче доста ги харесала и поискала да ги има. Дни откакто се сдобила с тях, ги увековечила във фотоесия. В събота тя избухна с фрагменти на персоналната си страница във Facebook, позирайки с стилните панталонки.

Снимките са трансфораха в цялостен шлагер в обществените мрежи, само че с изключение на похвали за дързостта и изваяните крайници, естрадната примадона получи и много упреци. Много хора си задават въпроса дали е обикновено жена на достолепна възраст, па въпреки и актьор, да се пробва да предизвика по този метод, по-присъщ на изпаднали чалгаджийки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР